Η εφαρμογή Microsoft Outlook για κινητά θα αποκτήσει νέα ροή τον επόμενο μήνα

Η εφαρμογή Microsoft Outlook για κινητά θα αποκτήσει νέα ροή τον επόμενο μήνα

Αντιδράσεις για χρήστες Mac, βαθύτερη ενοποίηση των εφαρμογών Microsoft 365 και η δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας σε λογαριασμούς αποθήκευσης cloud είναι μερικές από τις δυνατότητες που θα προσθέσει η Microsoft στο Outlook τον επόμενο μήνα. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα, καθώς η Microsoft έχει καταχωρίσει μια άλλη επερχόμενη δυνατότητα του Outlook στη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας, το Outlook για Android και iOS θα λάβει μια νέα ροή στη σελίδα αναζήτησης του Outlook τον επόμενο μήνα. Η νέα σελίδα αναζήτησης του Outlook θα ενημερώνει τους χρήστες για το τι συμβαίνει στις εφαρμογές τους Microsoft 365. Οι χρήστες του Outlook θα λάβουν ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με άτομα, έγγραφα και άλλα τεχνουργήματα σε μια κατακόρυφη προβολή ροής μόλις η δυνατότητα γίνει διαθέσιμη.

Ενώ η Microsoft προσβλέπει σε μια κυκλοφορία του Ιουνίου 2022, δεν θα είναι διαθέσιμη για όλους με μια κίνηση. Σύμφωνα με τη σελίδα του Οδικού Χάρτη, η νέα ροή της Microsoft στο Outlook θα δοκιμαστεί με τα Office Insiders στο Τρέχον κανάλι πριν από τη γενική της διαθεσιμότητα. Η Microsoft μπορεί επίσης να προωθήσει αυτήν τη νέα δυνατότητα Feed σε μεταγενέστερη ημερομηνία, επειδή η εταιρεία το έχει κάνει στο παρελθόν.

Microsoft Feed on the Outlook Mobile Search Page

Η Microsoft φαίνεται να είναι αρκετά επιθετική όσον αφορά τη βελτίωση της εμπειρίας του Outlook. Εκτός από όλες τις προαναφερθείσες δυνατότητες, η Microsoft δοκιμάζει επίσης το πρόγραμμα-πελάτη One Outlook με το κοινό, το οποίο είναι μια ανανεωμένη εφαρμογή που υποστηρίζεται από το web.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *