Το Galaxy Z Fold 3 αποκτά την εφαρμογή Expert RAW κάμερας της Samsung 

Το Galaxy Z Fold 3 αποκτά την εφαρμογή Expert RAW κάμερας της Samsung 

Η κορυφαία αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung λαμβάνει μια νέα ενημέρωση κάμερας με την εφαρμογή Expert RAW της εταιρείας να κυκλοφορεί στο Galaxy Z Fold 3 σήμερα.

Διαθέσιμο τώρα μέσω του Galaxy Store, το Expert RAW είναι μια προηγμένη εφαρμογή κάμερας για επιλεγμένα smartphone της Samsung. Η εφαρμογή προσφέρει πιο λεπτομερή στοιχεία ελέγχου για τη λήψη φωτογραφιών, με πλήρη έλεγχο της ταχύτητας κλείστρου, του ISO, της εστίασης και πολλά άλλα. Οι λήψεις λαμβάνονται επίσης σε RAW, που σημαίνει ότι μπορούν να επεξεργαστούν εκ των υστέρων σε εφαρμογές όπως το Adobe Lightroom.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για την τελευταία εφαρμογή Export RAW της Samsung επεκτείνει την υποστήριξη στο Galaxy Z Fold 3, όπως είχε ανακοινώσει η Samsung νωρίτερα φέτος. Η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη στα Galaxy S21 Ultra, S21+ και στη σειρά Galaxy S22.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση βελτιώνει επίσης την επεξεργασία για λήψεις χαμηλού φωτισμού και περιλαμβάνει άλλες βελτιώσεις στην ποιότητα της εικόνας.Samsung:

Τι νέο υπάρχει

  1. Ενημέρωση για τα υποστηριζόμενα μοντέλα (Galaxy Z Fold 3)
  2. Ταχύτερος χρόνος επεξεργασίας σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού.
  3. Βελτιώσεις ποιότητας εικόνας σε διάφορες σκηνές.

Σημειωτέον, το Expert RAW πρόκειται να φτάσει ακόμα στα Galaxy Note 20 Ultra, S20 Ultra και στο Galaxy Z Fold 2. Εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, αυτές οι συσκευές θα έχουν πρόσβαση τους επόμενους δύο μήνες, όπως η Samsung στόχευε να έχει Όλα υποστηρίζονται κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Η υποστήριξη για το Galaxy Z Fold 3 έρχεται με την έκδοση της εφαρμογής 1.0.02.6. Φυσικά, αυτό δεν θα αλλάξει ως δια μαγείας την ικανότητα της αναδιπλούμενης κάμερας, την οποία βρήκαμε σταθερή, αλλά συντριπτική σε μια πρόσφατη σύγκριση. Ωστόσο, σίγουρα θα ανοίξει τη δυνατότητα αυτής της κάμερας να κάνει περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *