Τα Windows 11 θα αποκτήσουν γραφικά στοιχεία τρίτων αργότερα φέτος

Τα Windows 11 θα αποκτήσουν γραφικά στοιχεία τρίτων αργότερα φέτος

Tα Widgets των Windows 11 θα μπορούσαν να γίνουν πιο χρήσιμα τους επόμενους μήνες. Η Microsoft αποκάλυψε στο συνέδριο προγραμματιστών Build ότι το λειτουργικό σύστημα θα αρχίσει να υποστηρίζει γραφικά στοιχεία για εφαρμογές τρίτων αργότερα φέτος. Οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργούν γραφικά στοιχεία για τις εφαρμογές Win32 και τις προοδευτικές εφαρμογές Ιστού τους χρησιμοποιώντας την Adaptive Cards πλατφόρμα

“Είμαστε ενθουσιασμένοι από τα σχόλια των πελατών σχετικά με τα γραφικά στοιχεία μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι πιο σημαντικό για αυτούς με τρόπο που είναι απρόσκοπτη χωρίς να διακόπτεται η ροή του”, ο Πάνος Πανάι, Chief Product Officer της Microsoft για Windows και συσκευές. είπε.

Widgets in Windows 11

Η Microsoft επανέφερε τα widgets, τα οποία εμφανίζονταν προηγουμένως στα Windows 7, όταν κυκλοφόρησε τα Windows 11 πέρυσι. Ωστόσο, τοποθέτησε τα widgets πίσω από ένα ειδικό κουμπί. Σε κάθε περίπτωση, θεωρήσαμε ότι δεν ήταν και τόσο χρήσιμα.

Το άνοιγμα των γραφικών στοιχείων σε τρίτους προγραμματιστές, ώστε να μπορούν να παρέχουν με μια ματιά ορισμένες πληροφορίες που δεν προσφέρει η Microsoft μέσω των δικών της εφαρμογών, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο. Μπορεί, για παράδειγμα, να δείτε τελικά το χρονολόγιό σας στο Twitter ή τα μηνύματά σας στο WhatsApp σε ένα γραφικό στοιχείο.

Η εταιρεία έκλεισε τα γραφικά στοιχεία (γνωστά και ως gadget) στα Windows 7 εν μέρει επειδή θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των γραφικών στοιχείων τρίτων στα Windows 11, οπότε ελπίζουμε ότι υπάρχει κάποιος ποιοτικός έλεγχος για να αποκρούσει τους κακούς ηθοποιούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *