Η Microsoft προσθέτει συνδρομές Office στις ρυθμίσεις λογαριασμού Windows 11

Η Microsoft προσθέτει συνδρομές Office στις ρυθμίσεις λογαριασμού Windows 11

Η Microsoft έχει βελτιώσει τις ρυθμίσεις λογαριασμού στην πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 11, μια σελίδα ρυθμίσεων που τώρα παραθέτει τις συνδρομές του Office που συνδέονται με τον λογαριασμό Microsoft 365 του χρήστη.

Η ομάδα του Windows Insider ξεκίνησε τη διάθεση μιας νέας σελίδας ρυθμίσεων «Ο λογαριασμός σας Microsoft» στις Ρυθμίσεις των Windows 11 τον Οκτώβριο του 2021.

Ο τελικός στόχος είναι να παρέχει στους χρήστες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τους λογαριασμούς τους Microsoft (όπως οι συνδρομές Microsoft 365) μέσα από το λειτουργικό σύστημα, εξαλείφοντας την ανάγκη σύνδεσης στον λογαριασμό τους στον Ιστό.

“Με αυτήν την έκδοση, σας διευκολύνουμε να προβάλλετε όλα τα υποστηριζόμενα διαρκή προϊόντα του Office, όπως το Office 2021 ή το Office 2019 που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί”, δήλωσαν σήμερα οι Amanda Langowski και Brandon LeBlanc της Microsoft.

“Αυτή η ενημέρωση θα σας επιτρέψει να προβάλετε όλα τα υποστηριζόμενα προϊόντα του Microsoft 365 Office με άδεια χρήσης του λογαριασμού σας και μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν σας ή να εγκαταστήσετε το Office κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προβολή λεπτομερειών”.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες (προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μόνο στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού Microsoft) από τα Windows μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί.

Η νέα δυνατότητα έχει αρχίσει να διατίθεται στους Windows Insider στο Dev Channel, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει το Windows 11 Insider Preview Build 25126.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *