Η Microsoft θα επιβάλει καλύτερες προεπιλογές ασφαλείας για όλους τους ενοικιαστές του Azure AD

Η Microsoft θα επιβάλει καλύτερες προεπιλογές ασφαλείας για όλους τους ενοικιαστές του Azure AD

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, πάνω από 30 εκατομμύρια οργανισμοί προστατεύονται πλέον από προεπιλογές ασφαλείας που επιβάλλουν έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και σύγχρονες απαιτήσεις ελέγχου ταυτότητας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία αυτού του προγράμματος, αλλά οι ενοικιαστές που δημιουργήθηκαν πριν από τον Οκτώβριο του 2019 δεν συμπεριλήφθηκαν στις προεπιλογές ασφαλείας και ήταν ευάλωτοι εκτός και αν ενεργοποιούσαν ρητά λειτουργίες όπως η υπό όρους πρόσβαση, η προστασία ταυτότητας και το MFA”, δήλωσε ο Alex Weinert, Διευθυντής Identity Security. στη Microsoft.

“Γι’ αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη διάθεση των προεπιλογών ασφαλείας στους υπάρχοντες ενοικιαστές, στοχεύοντας αυτούς που δεν έχουν αλλάξει ρυθμίσεις ασφαλείας από την ανάπτυξη.

“Όταν ολοκληρωθεί, αυτή η διάθεση θα προστατεύσει επιπλέον 60 εκατομμύρια λογαριασμούς (περίπου τον πληθυσμό των το Ηνωμένο Βασίλειο!) από τις πιο κοινές επιθέσεις ταυτότητας.”

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, πάνω από 30 εκατομμύρια οργανισμοί προστατεύονται τώρα από προεπιλογές ασφαλείας που επιβάλλουν έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και σύγχρονες απαιτήσεις ελέγχου ταυτότητας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία αυτού πρόγραμμα, αλλά οι ενοικιαστές που δημιουργήθηκαν πριν από τον Οκτώβριο του 2019 δεν συμπεριλήφθηκαν στις προεπιλογές ασφαλείας και ήταν ευάλωτοι, εκτός και αν ενεργοποιούσαν ρητά λειτουργίες όπως η υπό όρους πρόσβαση, η προστασία ταυτότητας και το MFA», δήλωσε ο Alex Weinert, Διευθυντής Ασφάλειας Ταυτότητας στη Microsoft.

«Γι’ αυτό είμαστε Τόσο ενθουσιασμένος που ανακοινώνουμε τη διάθεση των προεπιλογών ασφαλείας στους υπάρχοντες ενοικιαστές, στοχεύοντας αυτούς που δεν έχουν αλλάξει καμία ρύθμιση ασφαλείας από την ανάπτυξη.

“Όταν ολοκληρωθεί, αυτή η διάθεση θα προστατεύσει επιπλέον 60 εκατομμύρια λογαριασμούς (περίπου τον πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου!) από τις πιο συνηθισμένες επιθέσεις ταυτότητας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *