Η Samsung παρουσιάζει τον αισθητήρα HP1 των 200 MP εκτυπώνοντας μια διαφημιστική πινακίδα γάτας

Η Samsung παρουσιάζει τον αισθητήρα HP1 των 200 MP εκτυπώνοντας μια διαφημιστική πινακίδα γάτας

Η Samsung αποκάλυψε τον ISCOCELL HP1 αισθητήρα κάμερας το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει συσκευή που να διαθέτει τον τεράστιο αισθητήρα. Αυτό μπορεί να αλλάξει Ιούλιο με ένα επερχόμενο τηλέφωνο Motorola και η Samsung δημοσίευσε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τις δυνατότητες του αισθητήρα.

Ο στόχος του βίντεο είναι να δείξει την ποσότητα των λεπτομερειών που μπορεί να διατηρήσει ο αισθητήρας HP1. Αν και δεν χρησιμοποιήθηκε τηλέφωνο για την επίδειξη του νέου αισθητήρα, το είδαμε να είναι συνδεδεμένο με μια εξέδρα Frankenstein με μια πλακέτα δοκιμής, εξωτερική οθόνη και πρόσθετο φακό που επέτρεψε σε μια ομάδα μηχανικών της Samsung να τραβήξουν μερικές λεπτομερείς φωτογραφίες γάτας.

Στη συνέχεια, το τελικό 200 MP εκτυπώθηκε σε βιομηχανικό εκτυπωτή. Το τελικό αποτέλεσμα; Ένας καμβάς 28 x 22 μέτρων που αποτελείται από δώδεκα ξεχωριστά κομμάτια μήκους 2,3 μέτρων που ήταν ραμμένα και κρεμασμένα από ένα κτίριο. Η πραγματική φωτογραφία βελτιστοποιήθηκε και προσαρμόστηκε από τους φωτογράφους πίσω από τη σκηνή φυσικά. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και περικοπή σε εικόνες χωρίς να χάσετε λεπτομέρειες.

ISOCELL HP1 picel binning

Ο αισθητήρας HP1 της Samsung φέρνει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία binning pixel με την ονομασία ChamelonCell, η οποία μπορεί να ομαδοποιήσει έως και δεκαέξι pixel σε διάφορες αναλύσεις που ποικίλλουν από φωτογραφίες 12,5MP με βήμα pixel 2,56μm σε φωτογραφίες 50MP (1,28μm pixel) ή εγγενώς στα 200μm (0). pixels) ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *