Η λειτουργία «Συννεφάκια συνομιλίας» επεκτείνεται σε περισσότερους πελάτες του Microsoft Teams

Η λειτουργία «Συννεφάκια συνομιλίας» επεκτείνεται σε περισσότερους πελάτες του Microsoft Teams

Πέρυσι, η Microsoft πρόσθεσε υποστήριξη «συννεφάκια συνομιλίας» στο πρόγραμμα-πελάτη Teams Desktop, επιτρέποντας στους χρήστες να ακολουθούν μηνύματα ενώ βρίσκονται σε κλήση. Και τώρα, ήρθε η ώρα για τους πελάτες του Microsoft Teams για φορητές συσκευές να αποκομίσουν το όφελος, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει τη λειτουργία «συννεφάκια συνομιλίας» στους πελάτες Teams Android και iOS τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft Teams, οι «φυσαλίδες συνομιλίας» εμφανίζουν στους χρήστες μια προεπισκόπηση των δύο πιο πρόσφατων μηνυμάτων. Τα δύο πιο πρόσφατα μηνύματα συνομιλίας μπορούν να εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας ενώ βρίσκεστε σε μια κλήση ομάδας. Δυστυχώς, η σελίδα του Οδικού Χάρτη δεν λέει πολλά για το πώς θα λειτουργεί η λειτουργία, αλλά η περιγραφή της λειτουργίας φαίνεται να υποδηλώνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν να απενεργοποιήσουν τις «φυσαλίδες συνομιλίας».

Teams Mobile clients Chat bubbles

Η Microsoft ανέφερε στη σελίδα του Οδικού Χάρτη ότι προσβλέπει σε μια κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2022 για την υποστήριξη «συννεφάκια συνομιλίας». Ωστόσο, δεν αναφέρεται πότε οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση των πιο πρόσφατων μηνυμάτων τους χωρίς να ανοίξουν την εφαρμογή. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα οι πελάτες της Teams για φορητές συσκευές να μην λάβουν τη δυνατότητα τον Ιούνιο, επειδή η Microsoft είχε καθυστερήσει πολλές λειτουργίες του Teams στο παρελθόν.

Teams Mobile clients Chat bubbles

Το “Chat bubbles” δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που σχεδιάζει να προσθέσει η Microsoft τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία θα προσθέσει επίσης δύο από τις λειτουργίες με τις περισσότερες αιτήσεις στο Teams τον Ιούνιο. Ωστόσο, αυτά θα περιοριστούν σε υπολογιστές-πελάτες υπολογιστών Teams. Εν τω μεταξύ, μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη του Microsoft Teams από το Microsoft Store.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *