vivo T2x έρχεται με μπαταρία 6.000 mAh, Dimensity 1300

vivo T2x έρχεται με μπαταρία 6.000 mAh, Dimensity 1300

Το vivo T2 έρχεται στις 6 Ιουνίου και η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του. Σήμερα μάθαμε ότι ένα vivo T2x θα ενταχθεί στη σειρά με chipset Dimensity 1300 και μεγάλη μπαταρία.

Ο Digital Chat Station αποκάλυψε το SoC, καθώς και άλλες βασικές προδιαγραφές, στη σελίδα του στο Weibo και μοιάζουν πολύ με το νέο iQOO Z5.

Το vivo T2x λέγεται ότι έχει μια οθόνη LCD 6,58″ στο μπροστινό μέρος με μια τρύπα για μια κάμερα selfie 16MP. Οι κάμερες στο πίσω μέρος θα έχουν αισθητήρες 50MP και 2MP. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 6.000 mAh και το τηλέφωνο θα υποστηρίζει φόρτιση 44 W για γρήγορη ανανέωση.

Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στο πλήκτρο λειτουργίας στο πλάι και αυτή η συσκευή θα ζυγίζει πάνω από 200 γραμμάρια ενώ θα έχει προφίλ πάχους 9,2 mm. Ενώ το σώμα είναι πιο ογκώδες από τον προκάτοχό του vivo T1x, το νεότερο chipset θα παρέχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας και ταχύτερη επεξεργασία εικόνας. Αυτό θα έκανε το vivo T2x μια βιώσιμη αναβάθμιση μόλις κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *