Το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει φέτος

Το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει φέτος

Φαίνεται ότι υπάρχει μια σύγχυση στην προσπάθεια της Google να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο — τώρα έχει καθυστερήσει για δεύτερη φορά. Ακούσαμε τις φήμες για ένα πιθανό “Pixel Fold” πέρυσι, αλλά οι φήμες έσβησαν γρήγορα, με πηγές να υποστηρίζουν ότι η Google είχε ακυρώσει το έργο. Πριν από μερικούς μήνες, ακούσαμε κάτι θετικό — ότι το πολυαναμενόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο της Google θα κυκλοφορούσε φέτος. Τώρα, ακούμε ξανά από αξιόπιστες πηγές ότι η εταιρεία έχει καθυστερήσει το έργο.

Σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε στο κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Elec, η Google σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει τη συσκευή το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους. Και η εταιρεία έχει καθυστερήσει από τότε το αναδιπλούμενο δύο φορές. Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση ήταν ότι το “Pixel Fold” απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Google. Προηγουμένως, ακούσαμε ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με το Samsung Galaxy Z Fold3 και, ως εκ τούτου, καθυστέρησε για το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, επιβεβαίωσε επίσης ότι η Google καθυστέρησε για άλλη μια φορά το προϊόν. Ο Young, ωστόσο, ακούει από τις πολύ αξιόπιστες πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας ότι η Google προσβλέπει στην άνοιξη του 2023 για να κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη αναδιπλούμενη συσκευή της.αμφιλεγόμενος διαρρήκτης Το ίδιο ισχυρίζεται και ο.

Εν τω μεταξύ, ο Young προσπάθησε να μαντέψει γιατί η Google καθυστέρησε το προϊόν. Πιστεύει ότι ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση μπορεί να είναι «κάποιες καινοτομίες λογισμικού» ή «ένα νέο chipset».

Προηγούμενες φήμες αναφέρουν ότι το “Pixel Fold” θα διαθέτει οθόνη 120 Hz και ότι η εξωτερική του οθόνη θα μπορούσε να είναι μικρότερη από αυτή του Fold3. Ελπίζουμε να λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *