Έρχεται σύντομα η σκοτεινή λειτουργία για το Microsoft Word web

Έρχεται σύντομα η σκοτεινή λειτουργία για το Microsoft Word web

Η Microsoft άρχισε να εργάζεται για την προσθήκη υποστήριξης σκοτεινής λειτουργίας για τις εφαρμογές της Office Suite εδώ και πολύ καιρό. Αν και η εταιρεία κατάφερε να εφαρμόσει τη δημοφιλή λειτουργία σε εφαρμογές του Office σε πολλές πλατφόρμες, όσοι χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση στο διαδίκτυο μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τη λειτουργία φωτός. Αλλά αυτό σύντομα θα αρχίσει να αλλάζει καθώς η Microsoft θα προσθέσει σύντομα τη σκοτεινή λειτουργία στο Word για Web.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365, η Microsoft εργάζεται επί του παρόντος για να εισαγάγει τη σκοτεινή λειτουργία στο Word για Web. Η δυνατότητα προστέθηκε στη σελίδα του Οδικού Χάρτη πριν από μερικές ημέρες, με τη γενική διαθεσιμότητα να γίνεται αυτόν τον μήνα. Με άλλα λόγια, η σκοτεινή λειτουργία για το πρόγραμμα-πελάτη web του Word θα πρέπει να είναι ζωντανή για όλους πριν από τα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με τη Microsoft. Στη χειρότερη, μπορεί να ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις αρχές Ιουνίου.

Η σελίδα του οδικού χάρτη δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα. Ωστόσο, για λόγους ευκολίας, η Microsoft θα πρέπει να εφαρμόσει τη δυνατότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να σέβεται το προεπιλεγμένο θέμα του συστήματος των χρηστών. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχουν επιλογές για να επιλέξετε ανάμεσα σε σκοτεινές και φωτεινές λειτουργίες στις ρυθμίσεις. Τέλος πάντων, θα μάθουμε πώς λειτουργεί πολύ σύντομα, ελπίζουμε.

Microsoft Word Web dark mode

Η υποστήριξη Dark mode στο Word θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να μειώσουν την καταπόνηση των ματιών ενώ εργάζονται σε ένα έγγραφο του Word για πολλές ώρες στην οθόνη του υπολογιστή. Είναι ήδη διαθέσιμο για εφαρμογές Office Suite για Windows και Mac. Οι χρήστες του Word στο Android μπορούν επίσης να αλλάξουν σε σκοτεινή λειτουργία, αν αυτό είναι κάτι που προτιμούν από ένα ανοιχτό θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *