Το iOS 16 θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια λειτουργία πάντα ανοιχτής οθόνης για μελλοντικά iPhone

Το iOS 16 θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μια λειτουργία πάντα ανοιχτής οθόνης για μελλοντικά iPhone

Με WWDC 2022 να απέχει λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να ανακοινώσει η Apple στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, εμφανίζονται. Στο τελευταίο του Power On , ο Mark Gurman του Bloomberg προτείνει ότι η εταιρεία θα έχει αρκετά να μοιραστεί σχετικά με το iOS 16, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην οθόνη κλειδώματος. Ο Gruman λέει ότι η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για κινητά θα περιλαμβάνει wallpapers με δυνατότητες που μοιάζουν με widget.

Επιπλέον, το iOS 16 φέρεται να περιλαμβάνει υποστήριξη για μια λειτουργία πάντα ανοιχτής οθόνης που θα είναι αρχικά αποκλειστική για τα επόμενα μοντέλα iPhone Pro. Η λειτουργικότητα θα επέτρεπε σε αυτές τις συσκευές να σας εμφανίζουν ειδοποιήσεις και άλλες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε πλήρως τις οθόνες τους. Αυτή είναι μια δυνατότητα που ήταν από καιρό διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Android και η Apple φέρεται σχεδίαζε να την προσθέσει στο iPhone 13 πέρυσι, αλλά αργότερα άλλαξε τα σχέδιά της.

Επαναλαμβάνοντας τις προηγούμενες προβλέψειςτου, ο Gurman λέει ότι το iOS 16 θα περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο το λειτουργικό σύστημα χειρίζεται το multitasking και το windowing. Ο Gurman αναφέρει ένα πρόσφατο tweet από τον προγραμματιστή Steve Troughton-Smith που δείχνει ότι η Apple πιθανότατα εργάζεται σε έναν τρόπο να επιτρέπει στους χρήστες iOS να αλλάζουν το μέγεθος των παραθύρων των εφαρμογών. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο στο iPad. Ο Gurman λέει ότι αναμένει επίσης από την εταιρεία να προσθέσει νέες λειτουργίες που μοιάζουν με κοινωνικά δίκτυα στο Messages. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι έχει σχεδιάσει η Apple για το iOS 16. Το WWDC 2022 ξεκινά στις 6 Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *