Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Oppo μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από ό,τι πιστεύετε

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Oppo μπορεί να κυκλοφορήσει νωρίτερα από ό,τι πιστεύετε

Φήμες κυκλοφορούσαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι η Oppo εργαζόταν σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο clamshell για να ανταγωνιστεί τη σειρά Galaxy Z Flip. Αλλά ελάχιστα γνωρίζαμε ότι η Oppo είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο σε αυτό. Σύμφωνα με τον διάσημο διαρρήκτη Mukul Sharma, η Oppo έχει ξεκινήσει τις εσωτερικές δοκιμές του πρώτου της τηλεφώνου clamshell flip σε διάφορες περιοχές της Ευρασίας και της Ευρώπης, με την επίσημη κυκλοφορία να γίνεται αργότερα φέτος.

Εκτός από το κινητό τηλέφωνο, η κινεζική μάρκα τεχνολογίας δοκιμάζει επίσης εσωτερικά ένα νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο, πιθανώς τον διάδοχο του Oppo Find N 5G. Σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης και της Ευρασίας πραγματοποιούνται εσωτερικές δοκιμές. Έχει επίσης προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, αν και δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια για το αν θα κυκλοφορήσει μαζί με το υποτιθέμενο flip phone.

Ωστόσο, η εσωτερική δοκιμή ενός προϊόντος δεν εγγυάται ότι η επίσημη κυκλοφορία του είναι κοντά. Εάν η εταιρεία δεν είναι ικανοποιημένη με τη δοκιμή, μπορεί να καθυστερήσει το προϊόν να διορθώσει τα επίμονα προβλήματα. Αυτό συνέβη στην υποτιθέμενη αναδιπλούμενη συσκευή “Pixel Fold” της Google. Ομοίως, μπορεί να συμβεί και στο επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο clamshell της Oppo. Όποια και αν είναι η περίπτωση, το κινητό τηλέφωνο της εταιρείας μπορεί να φαίνεται πιο ελκυστικό από Galaxy Z Flip3 , καθώς το πρώτο μπορεί να έχει σημαντικά χαμηλότερη τιμή από το δεύτερο.

Σχετικά με την τιμολόγηση: Η αναδιπλούμενη συσκευή clamshell της Oppo μπορεί να έχει τιμή 5.000 CNY, που μεταφράζεται περίπου σε 756 $ ή 718 €. Στην Κίνα, το Samsung Galaxy Z Flip3 κοστίζει 7.399 CNY (~ 1.119 $ ή 1.063 €). Μια φθηνότερη τιμή μπορεί να μην είναι καν εις βάρος του ανεπαρκούς υλικού. Αν και δεν έχουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι υπάρχει μέσα σε αυτό, φήμες λένε ότι το τελευταίο τσιπ Snapdragon 8 Plus Gen 1 θα τροφοδοτεί τη συσκευή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *