Διαρροή θήκης Samsung Galaxy Z Fold4 που δείχνει μια ελαφρώς διαφορετική αναλογία διαστάσεων

Διαρροή θήκης Samsung Galaxy Z Fold4 που δείχνει μια ελαφρώς διαφορετική αναλογία διαστάσεων

Το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι ένα υπέροχο αναδιπλούμενο smartphone, αλλά ίσως το κύριο θέμα του είναι η υπερβολικά ψηλή αναλογία διαστάσεων της εξωτερικής του οθόνης, που κάνει την πληκτρολόγηση να μην είναι εξαιρετική εμπειρία. Σύμφωνα με μια νέα διαρροή από την Κίνα σήμερα, αυτή η αδυναμία μπορεί να βελτιωθεί στην επόμενη γενιά.

Παρακάτω φαίνεται μια διαφανής θήκη για το Galaxy Z Fold3, δίπλα σε μερικές λήψεις από αυτό που υποτίθεται ότι είναι παρόμοια θήκη για το επερχόμενο Galaxy Z Fold4. Το τελευταίο έχει λίγο μεγαλύτερο πλάτος, υπονοώντας ότι η αναλογία διαστάσεων της οθόνης του καλύμματος έχει βελτιωθεί ελαφρώς, καθιστώντας την λιγότερο ψηλή από αυτή του Fold3.

Φυσικά, δεν μπορούμε καν να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι λήψεις απεικονίζουν πραγματικά μια θήκη Fold4, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι το κάνουν, και ο εν λόγω κατασκευαστής θήκης δούλευε με βάση τις επίσημες διαστάσεις της Samsung, αυτό έχει τη δυνατότητα να κάνει το επόμενο πτυσσόμενο της κορεατικής εταιρείας πολύ πιο εύκολο στη χρήση όταν είναι κλειστό.

Το μόνο άλλο πράγμα που αποκαλύπτει η διαρροή της θήκης είναι ότι η σχεδίαση νησίδας κάμερας του Fold4 θα μοιάζει πολύ με αυτή του Fold3, με ένα επίμηκες σχήμα χαπιού που φιλοξενεί τους πολλαπλούς αισθητήρες.

Πριν από μερικές ημέρες ακούσαμε επίσης ότι η αναδιπλούμενη οθόνη του Fold4 θα είχε μια λιγότερο εμφανή πτυχή, που είναι ένα από τα άλλα κύρια προβλήματα που είχαν οι άνθρωποι με τον προκάτοχό του, οπότε φαίνεται ότι η Samsung μπορεί στην πραγματικότητα να βελτιώνει σιγά-σιγά τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε επίσης ένα κατάλληλο σύστημα κάμερας ναυαρχίδα στο επόμενο Fold; Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *