Το Xiaomi Mi Band 7 Pro μπορεί να παρουσιαστεί τον Ιούλιο με το Xiaomi 12 Ultra

Το Xiaomi Mi Band 7 Pro μπορεί να παρουσιαστεί τον Ιούλιο με το Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Band 7 την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ των αναβαθμίσεων είναι μια μεγαλύτερη οθόνη με 25% περισσότερη ορατή περιοχή, σύμφωνα με την εταιρεία. Η οθόνη διαθέτει επίσης λειτουργία Always On. Μια φημολογούμενη αναβάθμιση που δεν έφτασε ήταν το ενσωματωμένο GPS. Το σχετικό Redmi Smart Band Pro είχε ήδη τη λειτουργία AOD, μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη και διαθέτει GPS.

Θα πρέπει να παραλάβετε το συγκρότημα Redmi; Ίσως περίμενε λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi θα αποκαλύψει ένα Mi Band 7 Pro μαζί με το Xiaomi 12 Ultra, σύμφωνα με έναν διαρρήκτη. Μια τέτοια συσκευή διέρρευσε επίσης μέσω της εφαρμογής Mi Door Lock πριν ανακοινωθεί το κανονικό Band 7.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις διαρροές δεν έχει λεπτομερώς τι μπορεί να φέρει η έκδοση “Pro” στη ζώνη βανίλιας. Αλλά κάτι παρόμοιο με τη ζώνη Redmi είναι πιθανό – μεγαλύτερη οθόνη, GPS και μεγαλύτερη μπαταρία για να τα τροφοδοτήσει όλα αυτά (ίσως όχι πολύ μεγαλύτερη, η ζώνη Redmi έχει μπαταρία 200 mAh, η Mi Band 7 έχει μπαταρία 180 mAh).

Το Xiaomi 12 Ultra θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο, το πρώτο προϊόν της εταιρείας από τη συνεργασία της με τη Leica. Ο χρόνος που χρειάζεται από την επίσημη αποκάλυψη στην Κίνα για να φτάσει στη διεθνή αγορά είναι ένα άλλο ερώτημα (η Xiaomi δεν έχει ακόμη ανακοινώσει μια παγκόσμια κυκλοφορία για το Mi Band 7).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *