Η σειρά Xiaomi TV F2 με Fire TV κυκλοφορεί στις παγκόσμιες αγορές από 399€

Η σειρά Xiaomi TV F2 με Fire TV κυκλοφορεί στις παγκόσμιες αγορές από 399€

H Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi TV F2 με Fire TV στις παγκόσμιες αγορές με τιμές που ξεκινούν από 399€. Η τηλεόραση διατίθεται σε τρία μεγέθη: 43 ιντσών, 50 ιντσών και 55 ιντσών. Με τον τυπικό τρόπο της Xiaomi, λαμβάνετε έναν τόνο εξαιρετικών λειτουργιών σε ανταγωνιστική τιμή.

Η Xiaomi TV Series F2 με Fire TV έχει σχεδίαση χωρίς πλαίσιο, ώστε το περιεχόμενό σας να είναι πολύ πιο καθηλωτικό και να αφαιρείται από την επιφάνεια με δύο βάσεις στη βάση. Θα λάβετε έξοδο 4K UHD με υποστήριξη MEMC 60 Hz (εξομάλυνση κίνησης), ώστε το περιεχόμενο να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Στο μέτωπο του ήχου, έχετε DTS-Virtual:X, Dolby Audio και DTS-HD που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αποδίδουν κινηματογραφικό ήχο surround.

The Xiaomi F2 Series with Fire TV

Ο Quanxin Wang, Γενικός Διευθυντής Προϊόντος και Τεχνολογίας, Xiaomi International, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Amazon και θα φέρουμε στους χρήστες μας την premium εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας του Fire TV Αυτή είναι η πρώτη έξυπνη σειρά τηλεοράσεων της Xiaomi με Fire TV, η οποία παρέχει στους χρήστες μας με μια εμπειρία περιεχομένου υψηλής ποιότητας και την ευφυΐα της Alexa για να προσφέρει μια πραγματικά έξυπνη εμπειρία τηλεόρασης.»

Ο γαλλικός ιστότοπος της Xiaomi περιλαμβάνει τώρα τη νέα τηλεόραση. Το μοντέλο 43 ιντσών κοστίζει 399 ευρώ, το μοντέλο 50 ιντσών είναι 449 ευρώ και το μοντέλο 55 ιντσών είναι 499 ευρώ. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι οι άνθρωποι στη Γαλλία και τη Γερμανία μπορούν να αγοράσουν την τηλεόραση, αλλά όχι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *