Το Samsung Galaxy Watch5 Pro δεν θα έχει περιστρεφόμενο πλαίσιο, 

Το Samsung Galaxy Watch5 Pro δεν θα έχει περιστρεφόμενο πλαίσιο, 

Σύμφωνα με διαρροές, η Samsung εργάζεται σε τρία μοντέλα smartwatch για τη γενιά του Galaxy Watch5 – τα κωδικά τους ονόματα είναι Heart-S, Heart-L και Heart-Pro. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτά πιθανώς αναφέρονται στα μεγέθη 40mm και 44mm ενός μοντέλου βανίλιας συν ενός μοντέλου Pro. Αλλά καμία Classic έκδοση αυτή τη φορά.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιστρεφόμενη στεφάνη; Μόνο το Watch4 Classic το είχε, η βανίλια όχι. Υπήρχε πάντα η ελπίδα ότι το νέο μοντέλο Galaxy Watch5 Pro θα συνεχίσει αυτό το στυλ, αλλά το Ice Universe μόλις έσβησε αυτήν την ελπίδα.

Ορισμένα προηγούμενα ρολόγια Samsung προσπάθησαν να μιμηθούν αυτήν τη δυνατότητα υλικού με την οθόνη αφής, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε αρκετά καλά. Η περιστρεφόμενη στεφάνη δεν επηρέασε τη στεγανοποίηση ή την αντοχή του ρολογιού και ήταν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην αγορά των smartwatch, επομένως δεν είναι σαφές γιατί η Samsung θα ήθελε να το αφαιρέσει.

The rotating bezel was one of the main things that set the Watch4 Classic apart from the vanilla model

Η περιστρεφόμενη στεφάνη ήταν ένα από τα κύρια πράγματα που ξεχώρισαν το Watch4 Classic από το απλό μοντέλο .

Έχουμε ακούσει πολλά για το Samsung Galaxy Watch5 Pro. Θα έχει σώμα από τιτάνιο και γυαλί ζαφείρι, μεγάλη μπαταρία 572 mAh, πιθανώς θερμόμετρο και ούτω καθεξής. Αλλά τίποτα για ένα πλαίσιο και ελπίζαμε ότι κανένα νέο δεν είναι καλό νέο σε αυτό το μέτωπο. Αλίμονο μπορεί να μην ισχύει.

Η σειρά Watch4 ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα πτυσσόμενα της Samsung πέρυσι, και φέτος θα είναι πιθανότατα το ίδιο, δηλαδή μια κυκλοφορία στις αρχές Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *