Η Core Πληροφορική αποτελεί συνώνυμο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής απο το 2004 στην Νάουσα και συνεχίζουμε δυναμικά. Στα πλαίσια της εξέλιξης μας δημιουργήσαμε το KBS Store το οποίο περιέχει προϊόντα από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές παγκοσμίως αλλά και τους λιγότερο γνωστούς.

 Η πορεία μας στην αγορά μέχρι σήμερα και οι προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζουμε, μας καθιστούν τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για  πελάτες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα κι υπηρεσίες που θα τους παρέχουν ολοκληρωμένες κι αξιόπιστες λύσεις, επενδύοντας σε ευέλικτες διαδικασίες διανομής.

Στη Core Πληροφορική δε σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε, να αναπτυσσόμαστε και να τηρούμε καθημερινά τις δεσμεύσεις μας έναντι των συνεργατών μας.

Έχοντας δημιουργήσει τις πλέον αξιόπιστες λειτουργίες διανομής, είμαστε η κατάλληλη επιλογή για πελάτες στη διανομή των κορυφαίων προϊόντων πληροφορικής και φορητής τεχνολογίας.

Με  συνεργασίες από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικού και λογισμικού στην Ελλάδα όπως Westnet, InfoQuest και DataMedia που φέρνουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα από τον χώρο του Computing και του Mobility, έχουμε κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά χάρις στην εγγύηση συνεργασίας που μας παρέχουν οι προμηθευτές μας.

Στη Core Πληροφορική διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με πελάτες και προμηθευτές, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη τους και αντιμετωπίζοντάς τους όλους με τον ίδιο ζήλο.