Westnet

 

Η Westnet αποτελεί  δυναμικό μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia Group, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού. Από το 2005, οπότε ιδρύθηκε η εταιρεία, επιδιώκουν  να είναι πιο δυναμικοί, πιο αποδοτικοί, πιο ισχυροί, και διατηρώντας την ίδια στοχοπροσήλωση: την ικανοποίηση της κάθε συνεργαζόμενης με την εταιρεία , γιατί  κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Διανέμουν και αντιπροσωπεύουν τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, διατηρώντας έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών συνεργασιών που διαρκώς επεκτείνεται.

 

Home

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 39 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς.
 
Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
 

Σήμερα η Info Quest Technologies

 • Συνεχίζει την εξελικτική της πορεία και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, παρουσιάζοντας +70% αύξηση του κύκλου εργασιών της τα τέσσερα τελευταία χρόνια
 • Διατηρεί την ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων ICT, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 210 διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, παρέχοντας προϊόντα και λύσεις, τόσο για την καταναλωτική, όσο και για την επιχειρηματική αγορά
 • Πρωταγωνιστεί στη νέα εποχή του digital distribution, παρέχοντας προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες Cloud, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.QuestonCloud.com
 • Αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα του Mobility & Internet of Things, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με κύριο άξονα τα προϊόντα Xiaomi
 • Διευρύνει τη δραστηριότητά της σε νέους τομείς και αγορές
 • Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Εξουσιοδοτημένα Service Centers των διεθνών κατασκευαστών, μεταξύ των οποίων της Apple, HP & Xiaomi
 • Υλοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού

 

Η DATA MEDIA ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί μία από τους μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ν.Α Ευρώπης στον χώρο της Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς της αγοράς με προϊόντα και εξειδικευμένες Υπηρεσίες & Λύσεις.

Με ανοδική πορεία 15 ετών στην αγορά, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και εξελίξεις του χώρου μας και παρέχουμε στους πελάτες μας εκπληκτική προστιθέμενη αξία συνδέοντας τους με την καλύτερη τεχνολογία, την καλύτερη στιγμή και στην καλύτερη τιμή.

Εξυπηρετώντας καθαρά και μόνο τους επαγγελματίες των χώρων δραστηριοποίησης μας, συντηρούμε καθημερινά μια από τις μεγαλύτερες on-line Β2Β πλατφόρμες της αγοράς με πάνω από 17,000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς προϊόντων.

Τα αποτελέσματα της πορείας και της συνεχούς προσπάθειας μας για την επίτευξη των στόχων μας, αποτυπώνονται και στα παρακάτω νούμερα:

 • 7,500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα
 • 600+ προμηθευτές παγκοσμίως
 • Δίκτυο 3,800 στενών συνεργατών με καθημερινή αλληλοϋποστήριξη
 • Πάνω από 100 άτομα εξειδικευμένου προσωπικού
 • Αποστολή 500+ παραγγελιών καθημερινά

 

Alfanet

 

Η ALFANET A.E. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2001 στην Θεσσαλονίκη. Με ανθρώπινο δυναμικό 50 ατόμων και έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό, η Alfanet A.E αποτολεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Βασικό μας αντικείμενο είναι η Εισαγωγή και Εμπορία Επώνυμων Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε επώνυμο ανακατασκευασμένο εξοπλισμό πληροφορικής, προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και του καταναλωτή. Μέσω των γραφείων μας στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, με συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, ενώ παράλληλα έχουμε διακριθεί για τα πρότυπα λειτουργίας μας βάσει της πιστοποίησης ISO 9001.

Δεν διαθέτουμε απλά μεταχειρισμένο εξοπλισμό πληροφορικής, αλλά προσφέρουμε μοναδικές και απαράμιλλες λύσεις ανακατασκευασμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Όλα μας τα προϊόντα, πριν διατεθούν στην αγορά προς πώληση, υποβάλονται σε εκτεταμένες διαδικασίες διάγνωσης και τεχνικού ελέγχου. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρεία μας έχει εξοπλισθεί με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Όλο το τεχνικό προσωπικό μας έχει αποκτήσει πρακτική εμπειρία και έχει πιστοποιηθεί από εταιρείες όπως οι Dell, HP, Compaq, Toshiba, IBM, CISCO και έχει βαθιά εμπειρία και γνώση της λειτουργίας και κατασκευαστικής δομής κάθε προϊόντος προς διάθεση.

 

Η εταιρεία Μ. Γεράσης & ΣΙΑ Ο.Ε. © ιδρύθηκε το 1992 με έδρα την Λάρισα.


Δραστηριοποιείται στον χώρο προμηθειών σε προϊόντα πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών & τεχνολογίας, όπως refurbished προϊόντα , περιφερειακά Η/Υ, συμβατά toner, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, & προϊόντα τηλεπικοινωνιών.

 
Η εταιρεία Μ. Γεράσης & ΣΙΑ Ο.Ε. © είναι επίσημος συνεργάτης της (*)Microsoft και συμμετέχει στο πρόγραμμα "Registered Refurbisher Partner", τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζονται από αυτή(*).


Η πολυετής παρουσία και εμπειρία μας στον χώρο της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, μπορεί να σας εγγυηθεί για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.