Το Oppo Reno8 Lite γίνεται επίσημο στην Ευρώπη καθώς το ανανεωμένο Reno7 Lite

Το Oppo Reno8 Lite γίνεται επίσημο στην Ευρώπη καθώς το ανανεωμένο Reno7 Lite

H Oppo μπορεί απλώς να έχει μια αποστολή να μπερδέψει εντελώς τους αγοραστές και τα μέσα ενημέρωσης. Ένα Oppo Reno8 Lite 5G κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ισπανία. Και όπως προείπε οι φήμες , πρόκειται για ένα μετονομασμένο Oppo Reno7 Lite 5G, το οποίο με τη σειρά του είναι πανομοιότυπο με το Oppo F21 Pro 5G για την Ινδία. Κανένα από αυτά δεν έχει μεγάλη σχέση με το κύριο τρίο Reno8.   

Oppo Reno8 Lite goes official in Europe as a rebranded Reno7 Lite

μια εις βάθος ανασκόπηση του Reno7 Lite 5G σε εξέλιξη, οπότε μπορείτε να το περιμένετε. Εν τω μεταξύ, το ευρωπαϊκό Reno8 Lite 5G έχει μια οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών, FullHD+, 60 Hz με τρύπα για μια selfie κάμερα 16 MP στην επάνω αριστερή γωνία. Επίσης, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Οι υπόλοιπες κάμερές του περιλαμβάνουν ένα κύριο snapper 64MP και δύο συμπληρωματικούς αισθητήρες 2MP – ο ένας για δεδομένα βάθους και ο άλλος για λήψεις macro.

Τροφοδοτεί το Reno8 Lite 5G ένα chipset Snapdragon 695 σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM (επεκτάσιμη έως και 5 GB επιπλέον μέσω εικονικής μνήμης) και 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Διατηρώντας το φως αναμμένο είναι μια μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33 W.

Oppo Reno8 Lite goes official in Europe as a rebranded Reno7 Lite

Ορισμένες άλλες τυχαίες λειτουργίες περιλαμβάνουν υποστήριξη 5G SA/NSA, υποδοχή ήχου 3,5 mm, NFC και βασική βαθμολογία προστασίας εισόδου IPX4. Υποθέτουμε επίσης ότι θα υπάρχουν και τα κομψά μπλε φώτα αύρας δακτυλίου κάτω από τις πίσω κάμερες. Το λεπτό τηλέφωνο 159,9 x 73,2 x 7,5 mm και ελαφρύ (173 g) τηλέφωνο προσφέρεται σε δύο χρωματικές επιλογές – το Cosmic Black και το πολύ πιο ενδιαφέρον Rainbow Spectrum. Η τιμή κινητής τηλεφωνίας για το Reno8 Lite 5G στην Ισπανία είναι 429 EURκαι θα είναι διαθέσιμο για αγορά αργότερα αυτόν τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *