Το Xbox Game Pass έρχεται στις νέες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung στις 30 Ιουνίου

Το Xbox Game Pass έρχεται στις νέες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung στις 30 Ιουνίου

Το Xbox συζητά για τη μεταφορά της βιβλιοθήκης Game Pass Ultimate σε έξυπνες τηλεοράσεις για τουλάχιστον ένα χρόνο και τελικά θα συμβεί το 2022. Η εφαρμογή Xbox θα κυκλοφορήσει στη φετινή σειρά Samsung smart Τηλεοράσεις και οθόνες στις 30 Ιουνίου, επιτρέποντας στους συνδρομητές του Game Pass Ultimate να παίζουν τίτλους από το cloud χωρίς πρόσθετο υλικό, εκτός από ένα gamepad συνδεδεμένο με Bluetooth. Ακόμη και ένα χειριστήριο PlayStation θα κάνει το κόλπο.

Ορισμένα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων Samsung του 2022 υποστηρίζουν ήδη υπηρεσίες ροής παιχνιδιών, όπως το Google Stadia και το GeForce Now της NVIDIA. Η Samsung κυκλοφόρησε ένα νέο Gaming Hub για τις τηλεοράσεις της τον Ιανουάριο, βάζοντας αυτές τις υπηρεσίες cloud μπροστά και στο κέντρο και η εφαρμογή Xbox πρόκειται να ενταχθεί σε αυτές. Το Xbox είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο cloud gaming, με περισσότερους από 25 εκατομμύρια συνδρομητές Game Pass – αν και δεν βρίσκονται όλοι αυτοί στο Ultimate επίπεδο, το οποίο ξεκλειδώνει τις δυνατότητες ροής.

Η βιβλιοθήκη Game Pass Ultimate έχει εκατοντάδες παιχνίδια διαθέσιμα για ροή και το Xbox έχει κάνει το σημείο να κυκλοφορήσει τους μεγάλους πρώτους τίτλους του στην υπηρεσία την πρώτη μέρα. Σε συσκευές Samsung, η εφαρμογή Xbox θα υποστηρίζει ακουστικά Bluetooth και χειριστήρια παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου χειριστηρίου Xbox και του DualShock 4 και του DualSense του PlayStation.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *