Το Twitter θα σας υπενθυμίζει πότε υπάρχει μια νέο προϊόν από την αγαπημένη σας επωνυμία  

Το Twitter θα σας υπενθυμίζει πότε υπάρχει μια νέο προϊόν από την αγαπημένη σας επωνυμία  

Το Twitter ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για να διευκολύνει τις αγορές για τους χρήστες μέσω της πλατφόρμας του. Ονομάζεται “Product Drop”, η λειτουργία έχει στόχο να υπενθυμίζει στους χρήστες σχετικά με τις ημέρες κυκλοφορίας νεών προϊόντων , που είναι βασικά η ημέρα κατά την οποία ένα νέο προϊόν λανσάρεται από μια επωνυμία.

Twitter Product Drop

Όταν ένας έμπορος κάνει tweet σχετικά με μια επερχόμενη κυκλοφορία, οι χρήστες θα βλέπουν ένα κουμπί “Remind me” στο κάτω μέρος του tweet. Με ένα μόνο πάτημα, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν υπενθύμιση όταν το προϊόν εμφανιστεί σε μια αγορά. Την ημέρα κυκλοφορίας, θα λάβουν μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής 15 λεπτά πριν και τη στιγμή της απόθεσης.

Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του Twitter να είναι από τους πρώτους που θα ψωνίσουν στον ιστότοπο του εμπόρου και θα νικήσουν τον ανταγωνισμό. Θα δουν επίσης ένα κουμπί “Αγοράστε στον ιστότοπο” για να αγοράσουν το προϊόν στον ιστότοπο του εμπόρου.

Κάνοντας κλικ στο tweet του εμπόρου θα ανοίξει μια σελίδα λεπτομερειών προϊόντος. Αυτή η σελίδα θα έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη και σίγουρη απόφαση αγοράς. Λεπτομέρειες όπως η τιμή, οι εικόνες, η περιγραφή του προϊόντος και ένα hashtag στο Twitter με δυνατότητα κλικ που δείχνει τι λένε οι άλλοι αγοραστές για το προϊόν θα είναι ορατές.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για αγοραστές στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν το Twitter στα Αγγλικά σε συσκευές iOS.Twitter δοκιμάζει επί του παρόντος το Product Drops με επωνυμίες όπως οι @Dior, @Fossil x @JeffStaple, @HomeDepot, @LEGO_Groupκαι @unionlosangeles. Η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες επωνυμίες και για περισσότερα μέλη του Twitter τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *