Η Huawei λανσάρει το nova Y90 με κάμερα 50MP, το SD680

Η Huawei λανσάρει το nova Y90 με κάμερα 50MP, το SD680

H Huawei αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της ένα νέο smartphone – το nova Y90 midranger. Διαθέτει μεγάλη οθόνη, άφθονη μπαταρία με γρήγορη φόρτιση και chipset Snapdragon 680 μόνο για LTE.

Huawei launches nova Y90 with a 50 MP triple camera

Ο μπροστινός πίνακας είναι LCD 6,7″ με ανάλυση Full HD+. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 270Hz. Υπάρχει μια τρύπα στο κέντρο για μια μόνο κάμερα που διαθέτει αισθητήρα 8MP πίσω από τον φακό f/2.0.

Η κύρια κάμερα 50MP f/1.8 στο πίσω μέρος ενώνεται με μερικά shooter 2MP για macro και βάθος. Τοποθετούνται σε μια νησίδα σε σχήμα οβάλ και διαθέτουν ένα μόνο φλας LED για να τους κρατάει συντροφιά.

Huawei launches nova Y90 with a 50 MP triple camera

Το Huawei nova Y90 συσκευάζει μια κυψέλη ισχύος 5.000 mAh με υποστήριξη SuperCharge 40 W και η εταιρεία υπόσχεται φόρτιση 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Από την πλευρά του λογισμικού, έχουμε το EMUI 12, αλλά η Huawei δεν λέει σε ποια έκδοση Android βασίζεται. Υποστηρίζει το Distributed File System μέσω του Huawei Computer Manager που επιτρέπει στη συσκευή να συνδέεται με φορητό υπολογιστή Matebook και να έχει πρόσβαση σε αρχεία χωρίς καλώδιο.

Huawei launches nova Y90 with a 50 MP triple camera

Το Huawei nova Y90 έχει μία έκδοση με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο και τρεις χρωματικές επιλογές – Crystal Blue, Pearl White, Emerald Green και Midnight Black. Ο επίσημος ιστότοπος δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα σε αυτό το στάδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *