Το Samsung Galaxy Watch5 θα είναι πιο ακριβό από το Watch4

Το Samsung Galaxy Watch5 θα είναι πιο ακριβό από το Watch4

Η επερχόμενη οικογένεια φορητών συσκευών Galaxy Watch5 της Samsung θα είναι πιο ακριβή από τις συσκευές Watch4 που κυκλοφόρησαν πέρυσι, τουλάχιστον κατά την κυκλοφορία. Δηλαδή, αν βγει μια νέα φήμη για το θέμα. Ωστόσο, προέρχεται από τον συνήθως αξιόπιστο Roland Quandt (του φήμης OnLeaks), επομένως υπάρχει μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη πιθανότητα ακρίβειας εδώ.

Ας δούμε. Το Galaxy Watch5 40mm Bluetooth μόνο θα πωλείται στα 300€, ενώ το μοντέλο LTE θα κοστίζει 350€. Το μοντέλο Galaxy Watch5 44 χιλιοστών μόνο με Bluetooth θα κοστίζει 350 ευρώ, ενώ το αδερφάκι του με δυνατότητα LTE θα πωλείται στα 400 ευρώ.

Τέλος, το Galaxy Watch5 Pro θα έρθει σε ένα μέγεθος: 45 mm. Στην επανάληψη μόνο για Bluetooth, θα κοστίζει 490 €, ενώ αν προσθέσετε LTE θα πρέπει να πληρώσετε 540 €. Το Pro θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και τιτάνιο. Το 40mm Watch5 θα προσφέρεται σε Ροζ Χρυσό, Γκρι και Ασημί, ενώ οι έγχρωμες εκδόσεις 44mm Watch5 είναι Μπλε, Γκρι και Ασημί.

Για σύγκριση, σημειώστε ότι η Galaxy Watch4 40 mmήταν 270 € μόνο με Bluetooth και 320 € με LTE, επομένως εξετάζουμε μια αύξηση τιμής 30 € εδώ. Το Galaxy Watch4 44 χιλιοστών κοστίζει 300 € MSRP μόνο με Bluetooth και 350 € με LTE, επομένως αυτό θα υποβληθεί σε αύξηση τιμής 50 €.

Το Galaxy Watch4 Classic 46 mm, το οποίο θα αντικατασταθεί από το Galaxy Watch5 Pro, μπορεί να αγοραστεί με 400 € (Bluetooth) ή 450 € (LTE). Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο μοντέλο θα είναι 90 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του.

Αυτές οι αυξήσεις τιμών είναι κάτι που αν τις υπολογίσετε σε ποσοστιαίες μονάδες και σίγουρα δεν θα κάνουν τους υποψήφιους πελάτες ευχαριστημένους. Μένει να δούμε πόσοι άνθρωποι θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν επιπλέον για τις φημολογούμενες βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *