Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 KB5014668 διορθώνει σπασμένα σημεία πρόσβασης Wi-Fi

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 KB5014668 διορθώνει σπασμένα σημεία πρόσβασης Wi-Fi

Η τελευταία Τρίτη του Ιουνίου για τα Windows 11 (KB5014697) δημιούργησε προβλήματα στα σημεία πρόσβασης Wi-Fi σε συσκευές Windows 11. Η Microsoft κινήθηκε γρήγορα  και τελικά, μια εβδομάδα αργότερα, το σφάλμα επιλύθηκε.

Δείτε πώς περιέγραψε η Microsoft το πρόβλημα καθώς και την πιθανή λύση εκείνη την εποχή:

«Μετά την εγκατάσταση του KB5014697, οι συσκευές Windows ενδέχεται να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Wi-Fi hotspot. Όταν επιχειρείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία hotspot, η συσκευή υποδοχής ενδέχεται να χάσει τη σύνδεση με το Διαδίκτυο μετά τη σύνδεση μιας συσκευής-πελάτη.

Λύση: Για να περιορίσετε το πρόβλημα και να επαναφέρετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στη συσκευή υποδοχής, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία σημείου πρόσβασης Wi-Fi. Για οδηγίες, ανατρέξτε στο θέμα Χρήση του υπολογιστή σας με Windows ως φορητό σημείο πρόσβασης».

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι διαθέσιμη μέσω της νέας προαιρετικής ενημέρωσης που κυκλοφόρησε η εταιρεία νωρίτερα σήμερα με το KB5014668. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Windows Update ή μη αυτόματα από τον ιστότοπο του καταλόγου Microsoft Update σε αυτόν τον σύνδεσμο.KB5014668 (Build 22000.778) φέρνει επίσης πολλές νέες δυνατότητες, όπως Επισημάνσεις αναζήτησης και 

έκδοση άλλα. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι χρήστες του τελευταίου, οι οποίοι επηρεάζονται από το ζήτημα μετά την εγκατάσταση της κώδικα του Ιουνίου, Τρίτη , θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη μια επίσημη ενημέρωση κώδικα για το 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *