WhatsApp Beta για Windows: αποκτά μοντέρνο μενού περιβάλλοντος πλήρους επιλογής για συνομιλίες

WhatsApp Beta για Windows: αποκτά μοντέρνο μενού περιβάλλοντος πλήρους επιλογής για συνομιλίες

Η εφαρμογή WhatsApp Beta UWP έχει λάβει μια νέα ενημέρωση στην έκδοση 2.2225.2.0 που προσθέτει ένα σύγχρονο μενού περιβάλλοντος για επιλεγμένο κείμενο στις συνομιλίες. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν κάποια βασική μορφοποίηση κειμένου κατά τη σύνταξη μηνυμάτων στις επαφές, με επιλογές όπως Bold, Stikethrough, Underline και ακόμη και μορφοποιημένη γραμματοσειρά για κοινή χρήση κώδικα.

Στους Microsofters στο Twitter που εντόπισαν αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε να δείτε στις εικόνες πριν/μετά τη διαφορά μεταξύ των μενού περιβάλλοντος στο παράθυρο συνομιλίας μεταξύ της έκδοσης 2.2225.2.0 και της προηγούμενης έκδοσης. Το μενού περιβάλλοντος μπορεί επίσης να συμπτυχθεί έτσι ώστε οι επιλογές Αντιγραφή, Αποκοπή, Επικόλληση, Αναίρεση και Επιλογή όλων να είναι όλες κρυφές και αυτό να απομνημονεύεται μεταξύ των περιόδων συνομιλίας.

Δυστυχώς, δεδομένου ότι τόσο το Facebook Meta, (που κατέχει το WhatsApp) όσο και η Microsoft δεν παρέχουν σημειώσεις έκδοσης ή ιστορικό, δεν είναι σαφές τι άλλο άλλαξε με αυτήν την τελευταία ενημέρωση. Αλλά μπορείτε να το πάρετε τώρα από το Microsoft Store εδώ.

Ορισμένες από τις συναρπαστικές λειτουργίες που πρόσθεσε πρόσφατα η εταιρεία Meta περιλαμβάνουν την αποστολή φωνητικών σημειώσεων και την περιορισμένη εφάπαξ προβολή για κοινή χρήση πολυμέσων, καθώς και συντομεύσεις emoji, υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας, δυνατότητα φιλτραρίσματος και αρχειοθέτησης των συνομιλιών σαςκαι πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *