Η Poco μετονομάζει τώρα το Redmi Note 10S 

Η Poco μετονομάζει τώρα το Redmi Note 10S 

H Redmi και η Poco λατρεύουν απόλυτα να παίζουν το παιχνίδι αλλαγής επωνυμίας και σίγουρα φαίνεται ότι αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Στην πραγματικότητα, η Poco μπορεί να ετοιμάζεται να ανανεώσει την επωνυμία μιας άλλης συσκευής – σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για το Redmi Note 10S, το οποίο κυκλοφόρησε με αυτό το όνομα το 2021.

Είναι λίγο αργά για την αλλαγή επωνυμίας μιας συσκευής περισσότερο από ένα χρόνο μετά πρωτοεμφανίστηκε, αλλά αυτό ακριβώς δείχνουν ότι θα συμβεί κάποια πρόσφατα έγγραφα της FCC. Η Poco ζήτησε πιστοποίηση FCC με βάση την προηγούμενη που εκδόθηκε για το Redmi Note 10S, δεδομένου ότι τα δύο ακουστικά είναι πανομοιότυπα εκτός από κάποιες μικρές παραλλαγές.

Poco is now rebranding the Redmi Note 10S, FCC documents show

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το Redmi Note 10S (με τον αριθμό μοντέλου M2101K7BNY) διέθετε MIUI 12 όταν πιστοποιήθηκε, ενώ το επερχόμενο μοντέλο Poco θα κυκλοφορήσει με MIUI 13 ενσωματωμένο – κατανοητό, ένα χρόνο αργότερα. Επιπλέον, το τηλέφωνο Poco θα μοιράζεται μία έκδοση RAM/αποθηκευτικό χώρο με τον αδελφό του (6/128 GB), αλλά θα συνοδεύεται και από δύο νέες, που δεν έχουν δει στο Redmi: 4/64 GB και 4/128 GB. Θα είναι επίσης διαθέσιμο σε νέα μπλε έκδοση.

Το Redmi Note 10S διαθέτει οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών 1080×2400 60 Hz, το MediaTek Helio G95 SoC στο τιμόνι και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33 W. Έρχεται με σύστημα τετραπλής πίσω κάμερας (64 MP κύρια, 8 MP ultrawide, 2 MP macro, 2 MP βάθος) και selfie shooter 13 MP μπροστά.

Το επερχόμενο Poco θα πρέπει επίσης να έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και δεδομένου του υλικού εδώ υποθέτουμε ότι θα είναι μέρος των οικογενειών C ή M των συσκευών Poco. Με την πιστοποίηση FCC να έχει απομακρυνθεί, η επίσημη κυκλοφορία είναι πιθανώς προ των πυλών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *