Ο Έλον Μασκ επιθυμεί να καθυστερήσει τη δίκη κατά του Twitter

Ο Έλον Μασκ επιθυμεί να καθυστερήσει τη δίκη κατά του Twitter

Η εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter είναι μια συνεχής σειρά που δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Σύμφωνα με το Bloomberg, σε πρόσφατη δικαστική κατάθεση των δικηγόρων του Έλον Μασκ, ο Μασκ ζητά παράταση για τη δίκη κατά του Twitter. Μέχρι στιγμής, το Twitter έχει παραμείνει σιωπηλό σχετικά με την ενημέρωση από τη νομική ομάδα του Μασκ.

Η δικαστική δίκη είναι μεταξύ Twitter και Musk, όπου το Twitter μηνύει τον CEO της Tesla, αναγκάζοντάς τον να συμμορφωθεί με τη συμφωνία για την αγορά του Twitter. Η εταιρεία υποστήριξε ότι η δοκιμή θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με την κατάθεση που έγινε από το Twitter στο Δικαστήριο του Ντέλαγουερ, θα απαιτούσε από τον Μασκ να προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή. Επίσης, στις 19 Ιουλίου θα γίνει εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο για να αποφασιστεί εάν θα επιταχυνθούν οι νομικές διαδικασίες μεταξύ των δύο μερών ή όχι.

Η κατάθεση 14 σελίδων από τους εκπροσώπους του Μασκ ζητά να καθυστερήσει η δίκη μέχρι το επόμενο έτος, ιδανικά, στις 13 Φεβρουαρίου 2023. Η ομάδα περιγράφει τη δίκη ως «ένα εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα για μια υπόθεση αυτού του τεράστιου μεγέθους», όπως αναφέρει το Bloomberg.

 Αρχικά, ο Μασκ επρόκειτο να αγοράσει το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. ωστόσο, από τότε προσπάθησε να ξεφύγει από τη συμφωνία. Τον Μάιο, δήλωσε ότι καθυστέρησε την εξαγορά καθώς το Twitter έχει περισσότερα bots από αυτά που αποκάλυψε η εταιρεία. Στη συνέχεια, το Twitter έστειλε στον Μασκ μια επιστολή , ακολουθούμενη από μια δίκη στις 12 Ιουλίου, την οποία ο Μασκ θέλει να αναβάλει για τον επόμενο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *