Το VMware φέρνει την υποστήριξη των Windows 11 στο Fusion στο Apple Silicon  

Το VMware φέρνει την υποστήριξη των Windows 11 στο Fusion στο Apple Silicon  

H VMware κυκλοφόρησε το Fusion 22H2 Tech Preview για χρήστες Mac. Το δωρεάν λογισμικό εικονικοποίησης για το macOS φέρνει την πολυαναμενόμενη υποστήριξη των Windows 11 στην Apple Silicon και την Intel, επιτρέποντας στους Mac να τρέχουν το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft δίπλα-δίπλα με το macOS.

Δείτε τι νέο υπάρχει στο VMware Fusion 22H2 Tech Preview:

  • Windows 11 σε Intel και Apple Silicon, με 2D γραφικά και υποστήριξη δικτύωσης.
  • Υποστήριξη εγκατάστασης VMTools για επισκέπτη λειτουργικό σύστημα Windows 11 σε Mac που βασίζονται σε M1.
  • Εικονική συσκευή TPM με γρήγορη υποστήριξη κρυπτογράφησης.
  • Βελτιωμένη υποστήριξη Linux στο M1.
  • 3D Graphics HW Acceleration και OpenGL 4.3 σε εικονικές μηχανές Linux.
  • Universal Binary για Apple Silicon και Intel Mac.

Με το VMware Fusion 22H2 Tech Preview, οι χρήστες Mac μπορούν να δημιουργήσουν εικονικές μηχανές που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις υλικού των Windows 11. Το Fusion υποστηρίζει τώρα το Virtual Trusted Platform Module 2.0 με Γρήγορη Κρυπτογράφηση, παρέχοντας βελτιωμένη απόδοση και έναν ασφαλή θύλακα για ευαίσθητα δεδομένα (υπάρχει επιλογή για πλήρη κρυπτογράφηση ενός VM).

Εκτός από την υποστήριξη TPM 2.0, το VMware Fusion 22H2 φέρνει ένα πρόγραμμα οδήγησης WDDM για γραφικά 2D, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται εικονικές μηχανές Windows σε υψηλές αναλύσεις οθόνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το VMware Fusion 22H2 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δημόσια beta  , οπότε να περιμένετε σφάλματα και τραχιές επιφάνειες όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό. Επίσης, η υποστήριξη των Windows 11 εξακολουθεί να απαιτεί λίγη επιπλέον δουλειά και γυάλισμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την τελευταία έκδοση του VMware Fusion και τα γνωστά ζητήματά του σε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο VMware.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *