To Twitter αυξάνει την τιμή της συνδρομής του στο Blue

To Twitter αυξάνει την τιμή της συνδρομής του στο Blue

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της συνδρομής του στο Blue, το Twitter αυξάνει την τιμή της προσφοράς συνδρομής. Σε ένα email προς τους τρέχοντες συνδρομητές του, ο ιστότοπος microblogging ανακοίνωσε ότι η τιμή συνδρομής στο Twitter Blue θα αυξηθεί από 2,99 σε 4,99 τον μήνα τον Οκτώβριο. Η αύξηση της τιμής θα εφαρμοστεί τόσο στους παλιούς όσο και στους νέους συνδρομητές από την εν λόγω ημερομηνία.

 Ένας εκπρόσωπος του Twitter είπε, «κατά την κυκλοφορία, αισθανθήκαμε έντονα να διατηρήσουμε το κόστος συνδρομής όσο το δυνατόν χαμηλότερο, ενώ δοκιμάζαμε, μαθαίναμε και συλλέγαμε σχόλια. Έκτοτε βελτιώσαμε το όραμα για αυτό το προϊόν, πραγματοποιήσαμε σημαντική έρευνα, εισαγάγαμε νέες βελτιώσεις με περισσότερες σε εξέλιξη και ως εκ τούτου ενημερώνουμε τις τιμές».

Η ανακοίνωση της αύξησης της τιμής της συνδρομής Blue έρχεται μια εβδομάδα αφότου το Twitter σημείωσε πτώση 5% στα έσοδα του δεύτερου τριμήνου. Η εταιρεία είπε ότι η πτώση οφείλεται στον ανταγωνισμό στη διαφημιστική αγορά και στην αβεβαιότητα σχετικά με την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, ο ιστότοπος microblogging φαίνεται να έχει απόλυτη ανάγκη να αυξήσει τα έσοδά του μετά την άρνηση του Elon Musk να ολοκληρώσει την εξαγορά.

Η συνδρομή Twitter Blue ξεκίνησε πέρυσι σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και του Καναδά. Στη συνέχεια, ο γίγαντας των social media επέκτεινε τη διαθεσιμότητά του σε περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Νέας Ζηλανδίας. Κατά την κυκλοφορία, η προσφορά συνδρομής έφερε ορισμένες αποκλειστικές λειτουργίες σχεδιασμένες για τους πελάτες επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων σελιδοδεικτών, της δυνατότητας αναίρεσης tweets και της λειτουργίας ανάγνωσης.

Ο ιστότοπος microblogging μπορεί να προσφέρει περισσότερες αποκλειστικές δυνατότητες στην προσφορά συνδρομής στο Twiter Blue για να δικαιολογήσει την αύξηση της τιμής. Επί του παρόντος, η εταιρεία δοκιμάζει ένα κουμπί Επεξεργασίας με τους πληρωμένους χρήστεςτης και οι φήμες λένε ότι μπορεί να περιορίζεται μόνο στους συνδρομητές Blue.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *