Η Motorola ακύρωσε τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των Razr 2022 και X30 Pro

Η Motorola ακύρωσε τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης των Razr 2022 και X30 Pro

Η εκδήλωση παρουσίασης για τα Motorola Razr 2022 και X30 Pro που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στην Κίνα σήμερα στις 19:30 τοπική ώρα, ακυρώθηκε. Η Motorola δεν διευκρίνισε τον λόγο για την ακύρωση της εκδήλωσης ούτε ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αυτή η ανακοίνωση από τη Motorola έρχεται ενόψει της αναμενόμενης επίσκεψης της προέδρου του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, Nancy Pelosi στην Ταϊβάν αργότερα σήμερα, η οποία αύξησε τις εντάσεις στην περιοχή της Ασίας αφού η Κίνα θεωρεί την Ταϊβάν ως έδαφός της και έχει προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι «θα πληρώσουν το τίμημα «για την επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν, η οποία θεωρείται προκλητική ενέργεια από το Πεκίνο.

Δεν είναι σαφές εάν αυτά τα γεγονότα ανάγκασαν τη εταιρία που ανήκει στη Lenovo να αναβάλει την κυκλοφορία της σήμερα ή αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη Motorola σχετικά με την κυκλοφορία του Razr 2022 και του X30 Pro.

Τα Motorola Razr 2022 και X30 Pro θα τροφοδοτούνται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, με το τελευταίο να διαθέτει κύρια κάμερα 200MP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *