Έκρηξη στο κέντρο δεδομένων της Google στις ΗΠΑ μπορεί να προκάλεσε πρόσφατη διακοπή λειτουργίας 

Έκρηξη στο κέντρο δεδομένων της Google στις ΗΠΑ μπορεί να προκάλεσε πρόσφατη διακοπή λειτουργίας 

Το κέντρο δεδομένων της Google στην Ομάχα της Αϊόβα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ηλεκτρική έκρηξη που προκάλεσε τραυματισμούς τριών ατόμων και ενδέχεται να οδήγησε σε διακοπές σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της εταιρείας. Το περιστατικό συνέβη στις 11:59 π.μ. τοπική ώρα στο συγκρότημα κοντά στο κρατικό πάρκο Lake Manawa, το οποίο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα δεδομένων της Google.

Ένας λογαριασμός στο Twitter που ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί τις συνομιλίες της τοπικής αστυνομίας στο ραδιόφωνο ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί:

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Omaha World-Herald, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο της Νεμπράσκα με ασθενοφόρο, ενώ ένα άλλο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο.

Οι τοπικές πυροσβεστικές αρχές εξακολουθούν να εξετάζουν το ζήτημα, αν και ο Jim Wood, ο βοηθός αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Συμβουλίου Bluffs, είπε στη δημοσίευση ότι «είναι σίγουρα κάποιου είδους ηλεκτρικό ζήτημα».

Το Downdetector κατέγραψε μια αύξηση στις διακοπές λειτουργίας για τις υπηρεσίες Google κατά τη διάρκεια αυτού του συμβάντος, με περισσότερες από 30.000 αναφορές χρηστών. Οι υπηρεσίες Google που επηρεάστηκαν περιλαμβάνουν την Αναζήτηση, τους Χάρτες και το YouTube. Τούτου λεχθέντος, οι επηρεαζόμενες υπηρεσίες φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί τώρα.

Η Google δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με το θέμα και εάν οι διακοπές σχετίζονται με αυτό το εκρηκτικό περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *