H ενημέρωση KB5016629 των Windows 11 διορθώνει τα  ζητήματα με την Εξερεύνηση αρχείων  και το μενού Έναρξη

H ενημέρωση KB5016629 των Windows 11 διορθώνει τα  ζητήματα με την Εξερεύνηση αρχείων  και το μενού Έναρξη

H Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημέρωση των Windows 11 KB5016629 με ενημερώσεις ασφαλείας, βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων επιδιορθώσεων για την Εξερεύνηση αρχείων και το μενού Έναρξη και μια νέα δυνατότητα Focus Assist.

Το KB5016629 είναι μια υποχρεωτική αθροιστική ενημέρωση που περιέχει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Αυγούστου 2022 της Patch Tuesday για ευπάθειες που ανακαλύφθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Windows 11 KB5016629 cumulative update

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να εγκαταστήσουν τη σημερινή ενημέρωση μεταβαίνοντας στο Έναρξη > Ρυθμίσεις > Windows Update και κάνοντας κλικ στο «Έλεγχος για ενημερώσεις».

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης προεπισκόπησης KB5016629 από τον Microsoft Update.

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση των Windows 11 KB5016629

Μετά την εγκατάσταση της σημερινής ενημέρωσης μη ασφαλείας, τα Windows 11 θα αλλάξουν τον αριθμό έκδοσης σε 22000.856.

Η αθροιστική ενημέρωση των Windows 11 KB5016629 περιλαμβάνει περίπου 22 βελτιώσεις και επιδιορθώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας δυνατότητας Focus Assist.

Οι επισημασμένες διορθώσεις ή αλλαγές παρατίθενται παρακάτω:

  • Νέο!  Τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε τα Windows 11 ώστε να λαμβάνετε σημαντικές ειδοποιήσεις όταν το Focus Assist είναι ενεργοποιημένο. Όταν μια ειδοποίηση στέλνει την πρώτη σημαντική ειδοποίηση, τα Windows 11 θα σας ρωτήσουν εάν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε σημαντικές ειδοποιήσεις από εκείνο το σημείο και μετά. Αυτή η ρύθμιση μπορεί να αλλάξει στη Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ειδοποιήσεις κάτω από τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
  • Την πρώτη φορά που ξεκινάτε μια νέα συσκευή Windows, μπορείτε πλέον να ενημερώσετε σε μια νέα έκδοση των Windows 11, εάν είναι διαθέσιμη.
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε πάγωμα της Εξερεύνησης αρχείων όταν χρησιμοποιείτε τα κουμπιά πληκτρολογίου «αναπαραγωγή» και «παύση».
  • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας του File Explorer όταν κάνετε κλικ στο μενού περιβάλλοντος του μενού Έναρξη και έχετε μια εξωτερική οθόνη.
  • Η τοποθέτηση του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών λειτουργεί πλέον όπως αναμένεται και δεν εμφανίζει πλέον κενό παράθυρο.
  • Διορθώνει προβλήματα ανοίγματος του μενού Έναρξη.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το άνοιγμα των Εργαλείων αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *