Η OnePlus και η Oppo σταμάτησαν τις πωλήσεις τους στη Γερμανία μετά από μήνυση της Nokia

Η OnePlus και η Oppo σταμάτησαν τις πωλήσεις τους στη Γερμανία μετά από μήνυση της Nokia

Τον περασμένο μήνα, η Nokia μήνυσε την Oppo για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της. Η πρώτη προμηθεύει επί του παρόντος και αδειοδοτεί την τεχνολογία 5G της σε όλη την Ευρώπη και ισχυρίστηκε ότι τόσο η Oppo όσο και η OnePlus χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες 5G στις συσκευές τους χωρίς να πληρώνουν για αυτές. Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Nokia και διέταξε την Oppo να σταματήσει όλες τις πωλήσεις στη Γερμανία. Αν και η εταιρεία προσπάθησε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, φαίνεται ότι ήταν ανεπιτυχής, καθώς οι πωλήσεις συσκευών της Oppo και της αδελφής της εταιρείας OnePlus έχουν σταματήσει στη χώρα.

Ο γερμανικός ιστότοπος της Oppo είναι σχεδόν εντελώςάδεις, εκτός από μερικές σελίδες που σχετίζονται με το ColorOS. Μια σημείωση στη σελίδα αναφέρει ότι:

Οι πληροφορίες προϊόντος δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στον ιστότοπό μας. […] Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα OPPO σας χωρίς περιορισμούς, υποστήριξη πρόσβασης και φυσικά θα λαμβάνετε επίσης όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις.

Τα κέρδη της BP έφθασαν σε υψηλά 14 ετών

Εν τω μεταξύ, η OnePlus εμφανίζει τηλέφωνα στον ιστότοπό της, αλλά αν προσπαθήσετε να αγοράσετε ένα, θα εμφανιστεί ένας κωδικός σφάλματος 404.

Δεν είναι σαφές πώς και οι δύο εταιρείες θα αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα στο μέλλον – όρος, δεδομένου ότι πουλάνε σημαντικό αριθμό τηλεφώνων στην ήπειρο. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η αγωγή δεν περιορίστηκε στη Γερμανία, επομένως είναι πιθανό να δούμε παρόμοιες αλλαγές σύντομα και σε άλλες χώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *