Η Google ζητά συγγνώμη για την διακοπή υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Google ζητά συγγνώμη για την διακοπή υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο

Ο γίγαντας λογισμικού ζήτησε συγγνώμη για ένα τεχνικό πρόβλημα που δημιούργησε προβλήματα στην Google και πολλές άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail και οι Χάρτες Google.

Η Google είπε ότι η διακοπή προκλήθηκε από μια ενημέρωση λογισμικού και επηρέασε την Αναζήτηση και τους Χάρτες Google. Ωστόσο, οι χρήστες στο Twitter είπαν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση και στις υπηρεσίες του Gmail.

«Γνωρίζουμε ότι ένα ζήτημα ενημέρωσης λογισμικού που παρουσιάστηκε αργά σήμερα το απόγευμα ώρα Ειρηνικού και επηρέασε για λίγο τη διαθεσιμότητα της Αναζήτησης και των Χαρτών Google και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Εργαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα και οι υπηρεσίες μας είναι πλέον ξανά στο διαδίκτυο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Google στο Cybernews.

Χιλιάδες χρήστες συνέρρευσαν στο Twitter, αναφέροντας διακοπή των υπηρεσιών της Google. Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com, περισσότεροι από 30.000 χρήστες ανέφεραν προβλήματα με την Google μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εν τω μεταξύ, δεδομένα από την εταιρεία πληροφοριών δικτύου ThousandEyes έδειξαν ότι στο αποκορύφωμά της, η διακοπή επηρέασε 1.338 διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ινδία, την Αυστραλία και μέρη της Ευρώπης.

Στους χρήστες που προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Google ειδοποιήθηκε ένα σφάλμα 500, το οποίο υποδηλώνει γενικό πρόβλημα με τον διακομιστή του ιστότοπου.

Η Αναζήτηση Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, καλύπτοντας πάνω από το 90% της αγοράς. Η διακοπή λειτουργίας του εργαλείου προκάλεσε σύγχυση σε πολλούς, με τους χρήστες να συρρέουν σε εναλλακτικές μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo, το Bing και το DuckDuckGo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *