Η Apple γιορτάζει τα 20 χρόνια Shazam με μια νοσταλγική λίστα αναπαραγωγής

Η Apple γιορτάζει τα 20 χρόνια Shazam με μια νοσταλγική λίστα αναπαραγωγής

Η Apple γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Shazam. Σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου της Apple, η εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής έχει πλέον αναγνωρίσει πάνω από 70 δισεκατομμύρια τραγούδια.

Σε ανάμνηση, η Apple δημιούργησε μια λίστα αναπαραγωγής με τα πιο Shazam’d τραγούδια τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτά περιλαμβάνουν το Rolling in the Deep της Adele  , το Shape of You του του Ed Sheeran, το Lonely  του Akon και πολλά άλλα. Η λίστα αναπαραγωγής είναι προσβάσιμη μέσω της Apple Music.

Η εταιρεία μοιράστηκε πρόσθετα στατιστικά στοιχεία σχετικά : One Dance του Drake είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι που αναζήτησαν οι χρήστες και είναι επίσης ο κορυφαίος καλλιτέχνης με τα περισσότερα Shazams. Επιπλέον, με πάνω από 41 εκατομμύρια Shazam, το Dance Monkey από τους Tones  

Η Apple δήλωσε επίσης ότι το τραγούδι Love Nwantiti [Remix] του Ckay, Νιγηριανού καλλιτέχνη, ήταν το «μακροβιότερο παγκόσμιο τραγούδι Νο.1» του 2021. Έχει επίσης ένα εκατομμύριο Shazams σε μια εβδομάδα, καθιστώντας το μόνο τραγούδι με αυτό το επίτευγμα.

Ο καλλιτέχνης δήλωσε:

«Ο Shazam έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου, επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν εμένα και τον μοναδικό Νιγηριανό ήχο μου. Έκανε παγκόσμια αίσθηση ακόμη και πριν αρχίσω να παίζω σε όλο τον κόσμο».

Η Apple συζήτησε ότι ο Shazam εργάζεται για την παροχή μιας δυνατότητας ανακάλυψης συναυλιών που θα βοηθήσει τους θαυμαστές να βρουν εισιτήρια συναυλιών για κοντινές παραστάσεις μαζί με άλλες πληροφορίες αναζητώντας ένα τραγούδι στο Shazam

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *