H Nintendo επιβεβαιώνει ότι οι τιμές του Switch δεν θα αλλάξουν ως απάντηση στις αυξήσεις του PS5

H Nintendo επιβεβαιώνει ότι οι τιμές του Switch δεν θα αλλάξουν ως απάντηση στις αυξήσεις του PS5

Αφού η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αυξήσει την τιμή του PlayStation 5 παγκοσμίως λόγω των πρόσφατων οικονομικών συνθηκών, η Microsoft έσπευσε να απαντήσει ότι δεν θα αυξήσει την τιμή του το Xbox Series X|S.

Τώρα, η Nintendo έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές του υλικού της Switch σε όλη τη γκάμα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων OLED και Lite. O τομέας  της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωσε  σε μια δήλωση – επαναλαμβάνοντας όσα δήλωσε ο Πρόεδρός της κ. Furukawa τον Ιούνιο στην 82η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων- :

«Αν και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις στρατηγικές τιμολόγησης, προς το παρόν δεν έχουμε καμία σχεδιάζει να αλλάξει την τιμή του υλικού μας λόγω πληθωρισμού ή αυξημένου κόστους προμηθειών σε κάθε χώρα. Θα καθορίσουμε τις μελλοντικές μας στρατηγικές τιμολόγησης μέσω προσεκτικών και συνεχών συζητήσεων».

Ο Deshaun Watson τέθηκε σε αναστολή και επιβλήθηκε πρόστιμο μετά τη διευθέτηση μεταξύ NFL, NFLPA

Τα περισσότερα προβλήματα και για τους τρεις κατασκευαστές είναι η τρέχουσα κατάσταση της αλυσίδας εφοδιασμού, με τα ανταλλακτικά και τα logistics να αποδεικνύονται προκλητικά τους τελευταίους μήνες. Επί του παρόντος, το Nintendo Switch διατίθεται στα 299,99 $, με το Lite να ξεκινά από 199,99 $ και το OLED να κοστίζει 349,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *