Το Twitter θα κυκλοφορήσει podcast

Το Twitter θα κυκλοφορήσει podcast

Από τις 25 Αυγούστου, τα podcast θα προστεθούν στο Twitter ως μέρος της καρτέλας Spaces, η οποία προσφέρει ζωντανές ηχητικές συνομιλίες στην πλατφόρμα.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένες συζητήσεις χρειάζονται περισσότερους από 280 χαρακτήρες και το να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στις ιδέες, το περιεχόμενο και τους δημιουργούς που γνωρίζουν και αγαπούν είναι ο πυρήνας του Twitter ανεξάρτητα από το πού γίνονται οι συνομιλίες», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.

Προκειμένου να οργανώσει podcast, το Twitter αναδιαμόρφωσε την καρτέλα Space, προσθέτοντας εξατομικευμένους κόμβους που οργανώνουν τον ήχο θεματικά – για παράδειγμα, μέσω κατηγοριών όπως Ειδήσεις, Μουσική, Αθλητικά κ.λπ., για πιο προσιτή διεπαφή.

Αυτοί οι κόμβοι θα περιλαμβάνουν επίσης τα πιο δημοφιλή και ελκυστικά podcast. Με βάση τις προτιμήσεις και τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών εντός της πλατφόρμας, θα τους προτείνονται ανάλογα podcast.

Οι χρήστες θα μπορούν να τους αρέσει και να αντιπαθούν το περιεχόμενο για να υποδείξουν περαιτέρω τις προτιμήσεις τους.

Η επανασχεδιασμένη καρτέλα Spaces και η δυνατότητα podcast της είναι ήδη διαθέσιμα σε μια ομάδα παγκόσμιων αγγλόφωνων κοινού σε iOS και Android.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί, να ακούσει και να μιλήσει σε ένα Space στο Twitter για iOS και Android. Ωστόσο, η έναρξη ενός Space στον ιστό δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή. Όλοι οι χώροι είναι δημόσια προσβάσιμοι σε όλους, ενώ η παρουσία και η δραστηριότητα των χρηστών εντός των χώρων είναι επίσης δημόσια.

Το Twitter δοκιμάζει επίσης τη νέα του λειτουργία clipping , η οποία επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν 30 δευτερόλεπτα ήχου από οποιονδήποτε ζωντανό ή εγγεγραμμένο χώρο και να τον μοιράζονται μέσω ενός Tweet, εάν ο οικοδεσπότης δεν έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε iOS και Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *