Τα Poco M5 και M5s θα ανακοινωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου, η διαρροή προδιαγραφών  

Τα Poco M5 και M5s θα ανακοινωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου, η διαρροή προδιαγραφών  

H Poco εργάζεται σε μερικά νέα mid-ranger για να προσθέσει στο διαρκώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιό της και σήμερα η μάρκα ανακοίνωσε ότι η αποκάλυψή τους θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου. μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. ώρα Πεκίνου (δηλαδή 2 μ.μ. CEST, 12 μ.μ. GMT, 1 μ.μ. Ηνωμένο Βασίλειο, 8 π.μ. EDT, 5 π.μ. PDT, αντίστοιχα).

Οι εν λόγω συσκευές είναι το Poco M5 και το Poco M5s, και η μάρκα δεν το κρύβει αυτό, εμφανίζοντας με περηφάνια τα ονόματά τους στην πρόσκληση εκδήλωσης. Ένα από αυτά πιθανότατα θα είναι το προηγουμένως πειραγμένο smartphone με το MediaTek Helio G99 SoC. Και σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, αυτό θα είναι το Poco M5.

Poco M5 and M5s will be announced on September 5, M5s storage and colors leak

Φημολογείται επίσης ότι διαθέτει οθόνη LCD 6,58 ιντσών FHD+, μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33 W, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και τρεις επιλογές αποθήκευσης: 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, 4/128 GB και 6/ 128 GB. Αναμένεται να τρέχει Android 12 με MIUI 13 στην κορυφή. Η M5 θα ξεκινήσει κάτω από 15.000 INR στην Ινδία, σύμφωνα με φήμες.

Από την άλλη πλευρά, το M5s λέγεται ότι θα φτάσει σε τρεις έγχρωμες εκδόσεις – γκρι, μπλε και λευκό – και θα πρέπει να έχει ακριβώς τις ίδιες επιλογές αποθήκευσης με το αδερφάκι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *