Samsung Galaxy A54:  αποκτά κύρια κάμερα 50MP

Samsung Galaxy A54:  αποκτά κύρια κάμερα 50MP

Μια νέα αναφορά από το GalaxyClub, η οποία έχει σταθερό ιστορικό διαρροών που σχετίζονται με τη Samsung, υποδηλώνει ότι το επερχόμενο Galaxy A54 θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP. Δυστυχώς, δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες σε αυτήν την αναφορά εκτός από τον αριθμό των megapixel.

Αρχικά, αυτό θα πρότεινε μια υποβάθμιση της κάμερας, δεδομένου ότι τα Galaxy A52 και A53 διαθέτουν και οι δύο κύριες κάμερες 64MP. Όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο αριθμός των megapixel δεν είναι το παν και αν μη τι άλλο, η μετάβαση σε έναν αισθητήρα 50MP μπορεί να σηματοδοτήσει μια αναβάθμιση.

Ο τρέχων αισθητήρας 64MP που χρησιμοποιείται στα Galaxy A52 και A53 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Και η πολιτική της Samsung να περιλαμβάνει λειτουργίες ανώτερης τεχνολογίας σε ορισμένα από τα smartphone Galaxy A της θα μπορούσε να σημαίνει ότι το A54 θα διαθέτει μεγαλύτερο, πιο ικανό κύριο αισθητήρα 50MP. Η συσκευή θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιεί την ίδια κάμερα με τα Galaxy S22 και S22+, αλλά αυτό είναι μόνο εικασίες.

Το Galaxy A53 έχει περίπου έξι μήνες πριν τελειώσει ο κύκλος ζωής του, οπότε σίγουρα θα ακούσουμε περισσότερα για το A54 καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *