Skype: Τι προσφέρει η  νέα έκδοση 

Skype: Τι προσφέρει η  νέα έκδοση 

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση προεπισκόπησης Skype για δοκιμή σε Windows, macOS, iPhone, Android και Linux. Η πιο πρόσφατη έκδοση φέρνει πολλές λειτουργίες για συγκεκριμένες πλατφόρμες και γενικές βελτιώσεις για να κάνει το λίγο ξεχασμένο messenger της Microsoft ελαφρώς καλύτερο. Στο iOS, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επέκταση Ημερολογίου για να επισυνάψουν συσκέψεις Skype στα συμβάντα ημερολογίου τους και το Skype σε Android υποστηρίζει πλέον εικονίδια με θέμα.

Ακολουθεί το πλήρες αρχείο αλλαγών για το Skype 8.90.76.202:

Νέες δυνατότητες:

  • Η επέκταση Ημερολογίου Skype προστέθηκε στην τοποθεσία συμβάντων του Ημερολογίου iOS σε iPhone, iPad και Mac. Μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε εύκολα μια σύσκεψη Skype από το ημερολόγιό σας iOS και επίσης να προσκαλέσετε άλλους που δεν είναι χρήστες Skype, να συμμετάσχουν σε αυτήν τη συνάντηση.
  • Αυτόματος εντοπισμός γλώσσας για υπότιτλους κλήσεων και μετάφραση σε όλες τις πλατφόρμες. Εάν ο χρήστης Α μιλά αγγλικά και ο χρήστης Β γαλλικά, η μετάφραση ξεκινά με τη διαμόρφωση en-US fr-FR. Εάν ο χρήστης Β αρχίσει να μιλά τσέχικα, η μετάφραση θα επαναδιαμορφωθεί σε en-US cs-CZ. Ο χρήστης Α δεν θα παρατηρήσει καμία αλλαγή, η μετάφραση θα συνεχίσει να πηγαίνει στα Αγγλικά. Ο χρήστης Β θα αρχίσει να ακούει μετάφραση στα Τσεχικά.
  • Προβάλετε και σαρώστε έναν κωδικό QR στο Skype, για να συνδεθείτε πιο εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας σε iOS, Android και Web. Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης «Συζητήσεις» για να δείτε τον κωδικό QR, επάνω δεξιά.
  • Μηνύματα με δυνατότητα κλικ που εμφανίζονται σε έναν συμμετέχοντα κλήσης, όταν βρίσκονται σε προβολή πλήρους οθόνης/στάδιο κλήσης σε όλες τις πλατφόρμες. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στην προεπισκόπηση μηνύματος που εμφανίζεται όταν ένας συμμετέχων στην κλήση στέλνει μια κλήση, για να σας μεταβεί εύκολα στο μήνυμα στη συνομιλία.
  • Συμβουλές για νέες δυνατότητες αντίδρασης μηνυμάτων σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό θα σας ενημερώνει εύκολα όταν κυκλοφορούμε νέες δυνατότητες.
  • Υποστήριξη για εικονίδια εκκίνησης με θέμα το Android 13 στο Android. Τα εικονίδια Skype θα ευθυγραμμιστούν ώστε να ταιριάζουν με το θέμα που προτιμάτε.

Διορθώσεις και βελτιώσεις:

  • Διαγράφηκε το σύμβολο @ σε ξεχωριστή γραμμή για αναφορές.
  • Η κλήση αναμονής δεν εμφανίζεται στο iPad.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *