Αυτές είναι οι νέες δυνατότητες του Outlook για  Android και iOS  

Αυτές είναι οι νέες δυνατότητες του Outlook για  Android και iOS  

To Outlook είναι αρκετά δημοφιλές, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε προσωπικό περιβάλλον. Η Microsoft εισάγει τακτικά νέες δυνατότητες στον πελάτη του Outlook σε διάφορες πλατφόρμες για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες αυτής της αγοράς. Πρόσφατα μάθαμε ότι το Outlook σε Android και iOS αποκτά τη δυνατότητα να παραδίδει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με καθυστέρηση, και τώρα, η Microsoft αποκάλυψε ένα ολόκληρο σύνολο αλλαγών και λειτουργιών UX που έρχονται στον πελάτη στις ίδιες πλατφόρμες.

New tab bar in Outlook on Android

Για αρχή, υπάρχει μια νέα γραμμή καρτελών στο κάτω μέρος που είναι πιο αρθρωτή και προσαρμόσιμη. Το κουμπί “Περισσότερα” προστέθηκε στη γραμμή καρτελών, η οποία θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις Επαφές και τα Αρχεία στην πρώτη επανάληψη, ακολουθούμενα από τις Εφαρμογές σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Βασικά, οποιεσδήποτε εγκατεστημένες εφαρμογές Teams που υποστηρίζουν επίσης το Outlook θα αρχίσουν να εμφανίζονται στην ενότητα Εφαρμογές, αλλά ένα ειδικό κατάστημα για κινητά είναι επίσης στα σκαριά. Η διάθεση θα ξεκινήσει με το Android, ακολουθούμενο από το iOS.

Επιπλέον, η Αναζήτηση μετονομάζεται σε “Ροή” βάσει του ρόλου πολλαπλών χρήσεων που διαδραματίζει. Εκτός από την ανακάλυψη περιεχομένου όπως αρχεία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα εμφανιστεί επίσης μια ροή κύλισης με στοιχεία εκκρεμών εργασιών, ειδήσεις και άλλα. Το αρχείο και οι επαφές θα μετεγκατασταθούν στη γραμμή καρτελών αντί να βρίσκονται απευθείας στην Αναζήτηση.

Τέλος, το Κουμπί Γρήγορης Ενέργειας (FAB) στην προβολή εισερχομένων επιτρέπει αυτήν τη στιγμή μια ενέργεια “Νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”, αλλά σύντομα θα έχει ένα κουμπί καρτ (“^”) που θα σας επιτρέπει να εκτελέσετε άλλες ενέργειες, όπως τη δημιουργία ενός νέου συμβάντος πολύ.

Παρόλο που η Microsoft δεν έχει καθορίσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για τις αντίστοιχες κυκλοφορίες αυτών των λειτουργιών, ανέφερε ότι τα περισσότερα από αυτά θα έρχονται πρώτα στο Android και όχι στο iOS. Με βάση την ανακοίνωση και τα στιγμιότυπα οθόνης, δεν φαίνεται ότι οι πελάτες του Outlook σε αυτές τις πλατφόρμες θα πρέπει να περιμένουν πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *