Τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών της Apple ενδέχεται να μην φτάσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο

Τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών της Apple ενδέχεται να μην φτάσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο

Τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών εξοπλισμένα με M2 της Apple ενδέχεται να μην φτάσουν μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με έκθεση Bloombergτου Mark Gurman. Ενώ οι προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τις αναβαθμισμένες συσκευές μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, τώρα ο Gurman πιστεύει ότι θα κυκλοφορήσουν το πρώτο μισό του Μαρτίου.

Όπως σημειώθηκε από τον Gurman, αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας θα επιτρέψει στην Apple να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook περίπου με το ίδιο με τις ενημερώσεις MacOS Ventura 13.3 και iOS 16.3, οι οποίες αναμένονται κάποια στιγμή μεταξύ των αρχών Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Αυτή η πρόβλεψη ευθυγραμμίζεται με το tweet του Ming-Chi Kuo από τον Αύγουστο που υποδηλώνει ότι η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τα νέα MacBook Pro στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς και μια πρόσφατη φήμη από τον κορεάτη Leaker Lanzuk (yeux1122), η οποία υποδεικνύει επίσης ότι τα νέα MacBook Pro θα φτάσουν τον Μάρτιο.

Ο Gurman αναφέρει την πρόσφατη κλήση κερδών της Apple ως περαιτέρω απόδειξη ότι η αναβαθμισμένη σειρά MacBook Pro δεν θα έρθει φέτος. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, λέει ότι η σειρά προϊόντων της εταιρείας έχει «ρυθμιστεί» για την περίοδο των εορτών, ενώ ο οικονομικός διευθυντής Luca Maestri λέει ότι αναμένει τα έσοδα της Mac να «μειωθούν σημαντικά» τον Δεκέμβριο, πιθανώς επειδή η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο MacBook Pro φέτος. Όταν η Apple κυκλοφόρησε τα νέα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών τον περασμένο Οκτώβριο, οι συσκευές πρόσθεσαν 10,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα Macκαι δεν φαίνεται ότι η Apple αναμένει την ίδια τάση φέτος.

Τα αναβαθμισμένα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών δεν αναμένεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού, αλλά πιθανότατα θα διαθέτουν τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max. Σύμφωνα με τον Gurman, το τσιπ M2 Max φημολογείται ότι διαθέτει 12 πυρήνες CPU και έως 38 πυρήνες GPU, μια αναβάθμιση από τους 10 πυρήνες CPU και έως και 32 πυρήνες GPU στο M1 Max. Ενώ η Apple κυκλοφόρησε το MacBook Pro 13 ιντσών τον Ιούνιο, έρχεται με το βασικό τσιπ M2 (περιλαμβάνεται επίσης στο νέο MacBook Air), με οκτώ πυρήνες CPU και έως 10 πυρήνες GPU.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *