Twitter: Ζητά από απολυμένους να επιστρέψουν στην εργασία τους

Twitter: Ζητά από απολυμένους να επιστρέψουν στην εργασία τους

Την περασμένη Παρασκευή, το Twitter απέλυσε τους μισούς υπαλλήλους του μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Έλον Μασκ με 44 δισεκατομμύρια δολάρια και την απόλυση του Διευθύνοντος Συμβούλου, του CFO και του επικεφαλής νομικής πολιτικής. Σε μια ξαφνική ανατροπή, ωστόσο, η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης ζητά τώρα από δεκάδες απολυμένους υπαλλήλους της να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι υπάλληλοι αυτοί πρέπει να επιστρέψουν γιατί η απόλυση τους έγινε κατά λάθος. Η βασική δικαιολογία ήταν ότι η απόλυση τους έγινε χωρίς να γνωρίζει την σημασία των θέσεων τους στην εταιρία . Είναι πολύ πιθανό να είναι σημαντικοί για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Musk.

Από σήμερα, το Twitter έχει περίπου 3.700 υπαλλήλους που παραμένουν , σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να στείλουν πλήρης πληροφορίες για τις δυνατότητες τους . Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η ανανεωμένη συνδρομή Twitter Blue, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να φορούν ένα μπλε τικ στο προφίλ τους για 8 $, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Εν τω μεταξύ, όσοι έχουν απολυθεί αντεπιτίθενται μηνύοντας την εταιρεία λόγω έλλειψης ειδοποίησης πριν απολυθούν.

Ο Μασκ αποκάλυψε επίσης ότι το Twitter έχει δει «μαζική πτώση» στα έσοδα από τότε που ανέλαβε την πλατφόρμα. Αν και δεν δήλωσε πόσα έσοδα είχε χάσει η πλατφόρμα, εταιρείες όπως η General Motors, η Audi, η General Mills και η IPG έχουν ήδη σταματήσει τις διαφημίσεις τους στην πλατφόρμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *