Ο Μασκ θέλει τους υπαλλήλους του Twitter να προετοιμαστούν για τις «δύσκολες στιγμές που έρχονται» 

Ο Μασκ θέλει τους υπαλλήλους του Twitter να προετοιμαστούν για τις «δύσκολες στιγμές που έρχονται» 

Ο Έλον Μασκ έγραψε το πρώτο του email σε όλη την εταιρεία για να κάνει τους υπαλλήλους του Twitter να προετοιμαστούν για «δύσκολες στιγμές μπροστά». Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει τρόπος να μιλήσει ξεκάθαρα για τις τρέχουσες οικονομικές προοπτικές και πώς θα επηρεάσει την εταιρεία που εξαρτάται από τις διαφημίσεις, όπως το Twitter. Ο Μασκ απαγόρευσε επίσης την εξ αποστάσεως εργασία και θα χορηγούσε εξαιρέσεις μόνο κατά περίπτωση.

«Ο δρόμος μπροστά είναι επίπονος και θα απαιτήσει έντονη δουλειά για να πετύχει», έγραψε ο Μασκ. Οι εργαζόμενοι αναμένεται πλέον να βρίσκονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα. Το αφεντικό του Twitter έχει επίσης εξαλείψει τις «ημέρες ανάπαυσης» από τα ημερολόγια του προσωπικού, που ήταν μια ευρεία μηνιαία άδεια της εταιρείας που εισήχθη κατά την περίοδο της πανδημίας.

Μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες από την απόκτηση του Twitter, ο Έλον Μασκ απέλυσε το μισό εργατικό δυναμικό, συμπεριλαμβανομένων πολλών κορυφαίων στελεχών. Σήμερα, η CISO του Twitter, Lea Kissner, ανακοίνωσε την παραίτησή της από το Twitter, ενώ έχει επίσης αναφερθεί ότι παραιτήθηκαν και ο chief privacy officer της εταιρείας και ο chief compliance officer.

Ο Μασκ ανακοίνωσε επίσης μια σειρά ενεργειών τις ημέρες μετά την εξαγορά, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης 8 $   για τη συνδρομή στο Twitter Blue, ενώ έκανε επίσης αλλαγές αρκετές φορές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες λαμβάνουν την επαληθευμένη μπλε επιταγή, αργότερα αναρτώντας στο Twitter ότι το Twitter θα κάνει “πολλά χαζά πράγματα στο τους επόμενους μήνες» για να προσπαθήσει να αντισταθμίσει τη σύγχυση από τους χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *