Αναζήτηση Google παρέχει πλέον χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

Αναζήτηση Google παρέχει πλέον χρήσιμες πληροφορίες για την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

H Google παρουσιάζει χρήσιμες πληροφορίες στα αποτελέσματα αναζήτησής της για να βοηθήσει άτομα με την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη. Με τα νέα εργαλεία, θα δείτε άρθρα σχετικά με την κατάσταση, τοπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης τυχόν οικονομικής βοήθειας που είναι διαθέσιμη, και προτεινόμενες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για την εξοικονόμηση ενέργειας από τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας.

Η Google αποφάσισε να εφαρμόσει αυτές τις δυνατότητες αφού παρατήρησε σχετικά μπαλόνια αποτελεσμάτων αναζήτησης σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Ρωσία έπαιζε ήδη με τις προμήθειες φυσικού αερίου, προκαλώντας αύξηση των τιμών σε ολόκληρη την ήπειρο. Ως απάντηση στον πόλεμο, η Ευρωπαϊκή Ένωση μείωσε σημαντικά τη χρήση ρωσικού φυσικού αερίου, αυτό έχει επιδεινώσει επίσης τις τιμές, αλλά προς το παρόν, οι κυβερνήσεις βοηθούν με ανώτατα όρια τιμών και οικονομική βοήθεια.

Η νέα λειτουργία κυκλοφορεί σε 29 χώρες και 22 γλώσσες σε όλη την Ευρώπη, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βρίσκουν σχετικές πληροφορίες για τον τόπο διαμονής τους. Για να δείτε τη νέα λειτουργία σε δράση, απλώς αναζητήστε κάτι όπως «Ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη» ή «τιμή ενέργειας» και θα λάβετε ένα σωρό πόρους σχετικά με την κατάσταση που θα σας ενημερώσουν και θα σας βοηθήσουν.

Νωρίτερα φέτος, η Google επέκτεινε επίσης τη φιλική προς το περιβάλλον δρομολόγηση στους Χάρτες Google. Ακολουθώντας αυτές τις διαδρομές θα εξοικονομήσετε καύσιμα και χρήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις επιβλαβείς εκπομπές. Καθώς οι τιμές των καυσίμων εξακολουθούν να είναι υψηλές, η εξοικονόμηση χρημάτων εδώ θα μπορούσε να διευκολύνει την πληρωμή υψηλότερων λογαριασμών ενέργειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *