OnePlus 11: Αυτές είναι οι χρωματικές επιλογές

OnePlus 11: Αυτές είναι οι χρωματικές επιλογές

Τα Renders του OnePlus 11   που διέρρευσαν πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψαν τη σχεδίαση του smartphone. Τα renders έδειχναν το smartphone σε μαύρο χρώμα, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι θα ονομάζεται Matte Black.

Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από τον tipster Max Jambor, ο οποίος είπε ότι το OnePlus 11 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Matte Black και Glossy Green. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτά θα είναι τα μόνα χρώματα ή αν θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

OnePlus 11's leaked renders
OnePlus 11's leaked renders

Το OnePlus 11 φημολογείται ότι θα έρθει με το Snapdragon 8 Gen 2 SoC, έως 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο και οθόνη AMOLED 6,7″ QHD+ 120Hz. Η οθόνη θα έχει μια τρύπα στην επάνω αριστερή γωνία για την κάμερα selfie 16MP και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Το OnePlus 11 θα έχει κεραμικό σώμα και μεταλλικό σκελετό και το πίσω του πάνελ θα διαθέτει νησίδα κάμερας που θα περιλαμβάνει τρεις κάμερες – κύρια 50MP (IMX890), 48MP υπερευρεία (IMX581) και τηλεφακό 32MP ( IMX709, οπτικό ζουμ 2x) Το σύστημα κάμερας θα διαθέτει επίσης ρύθμιση Hasselblad.

OnePlus 11's leaked renders
OnePlus 11's leaked renders

Τα υπόλοιπα highlights του OnePlus 11 περιλαμβάνουν ένα ρυθμιστικό ειδοποίησης, μια μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100 W, USB-C και υποστήριξη Dolby Atmos. Θα έχει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E και 5G.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *