Τα Avatars του Zoom σάς επιτρέπουν τώρα να εμφανίζεστε ως μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας

Τα Avatars του Zoom σάς επιτρέπουν τώρα να εμφανίζεστε ως μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας

Το Zoom ανακοίνωσε ανθρώπινα avatar σήμερα για την εφαρμογή βιντεοσύσκεψης. Οπως τα  Memoji της Apple ή τα ανθρωποειδή καρτούν που ο  Mark Zuckerberg θέλει να το χρησιμοποιήσουμε στο metaverse, οι προσαρμόσιμοι εικονικοί χαρακτήρες αντικατοπτρίζουν τις κινήσεις και τις εκφράσεις του προσώπου σας. Η ιδέα είναι να εισαγάγετε την ψυχραιμία σε λιγότερο επίσημες συναντήσεις, επιτρέποντάς σας να είστε παρόντες χωρίς να εμφανίζεστε στην κάμερα ως ο εαυτός σας (σάρκα και οστά).

Τα ανθρώπινα avatar ακολουθούν την κυκλοφορία του Zoom avatar animals νωρίτερα φέτος. Η εταιρεία προτείνει να χρησιμοποιείτε avatar όταν τρώτε, όταν δεν  θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια στατική φωτογραφία προφίλ ή όταν  αισθάνεστε ότι θέλετε να ζωντανέψετε την κατάσταση. . Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε δοκιμαστές beta, κάτι που απαιτεί λογαριασμό επί πληρωμή. Το Zoom προσθέτει ότι θα παρουσιάσει νέα χαρακτηριστικά προσώπου, χτενίσματα και επιλογές προσαρμογής καθώς προχωρά η beta.

Το Zoom ανακοίνωσε επίσης πρότυπα ως συντομεύσεις για διάφορους τύπους συσκέψεων. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα ή να επιλέξετε από τρεις εκ των υστέρων ρυθμίσεις. Αυτά περιλαμβάνουν μεγάλες συσκέψεις (αυτοματοποιημένες υπότιτλους και αυτόματα εγγεγραμμένο περιεχόμενο), σεμινάρια (αυστηρότερες ρυθμίσεις ελέγχου του πλήθους με απενεργοποιημένη την κοινή χρήση οθόνης) και K-12 (ενεργοποιημένες δημοσκοπήσεις και κουίζ ενώ περιορίζονται οι λειτουργίες που αποσπούν την προσοχή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *