Δορυφορική επικοινωνία επόμενης γενιάς στο Huawei Mate X3 

Δορυφορική επικοινωνία επόμενης γενιάς στο Huawei Mate X3 

Σε μια έκθεση που εμφανίστηκε στο Weibo. υπάρχουν  μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το επερχόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο Mate X3 της Huawei. Σύμφωνα με την έκθεση, θα κυκλοφορήσει πριν από τη σειρά Huawei P60, που σημαίνει ότι θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας που θα κάνει το ντεμπούτο της.

Λέγεται ότι το Mate X3 διαθέτει δορυφορική επικοινωνία επόμενης γενιάς, επιτρέποντας στους κατόχους Mate X3 να στέλνουν και να λαμβάνουν σύντομα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το άμεσο δορυφορικό δίκτυο. Θα υποστηρίζει ακόμη και την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων, σε μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση σε σχέση με τις πρώτες υλοποιήσεις της λειτουργικότητας. Το τρέχον Huawei Mate 50 μπορεί να στείλει μηνύματα κειμένου μόνο χωρίς να τα λάβει.

Είναι ένα εξειδικευμένο χαρακτηριστικό, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το να έχεις τη δυνατότητα να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα όταν δεν υπάρχει κάλυψη είναι κάπως εντυπωσιακό. Επίσης, μπορεί να μην σας φανεί χρήσιμο στην καθημερινή σας ζωή, αλλά αν τελικά το χρειαστείτε, θα μπορούσε να είναι κυριολεκτικά σωτήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *