Η Samsung φέρνει το Galaxy Watch5 Golf Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Samsung φέρνει το Galaxy Watch5 Golf Edition στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Samsung παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του Galaxy Watch5, που ονομάζεται Golf Edition τον Αύγουστο. Αυτή η έκδοση του wearable ήρθε με μαύρο σώμα και νέους ιμάντες, καθώς και ορισμένες προσαρμοσμένες δυνατότητες για παίκτες γκολφ μέσω της εφαρμογής Smart Caddy.

Είναι ήδη προς πώληση στη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα το αποκτά επιτέλους και το Ηνωμένο Βασίλειο.

To Galaxy Watch5 Golf Edition είναι διαθέσιμο και στις τρεις εκδόσεις –  σε μεγέθη 40mm και 44mm και στην έκδοση 45mm Pro. Η κύρια διαφορά της έκδοσης Pro από τις κανονικές εκδόσεις είναι το λογισμικό, καθώς το wearable έρχεται με προεγκατεστημένο το Smart Caddy, το οποίο έχει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 40.000 μαθήματα σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρει παρακολούθηση γκολφ, καθοδήγηση, οπτικές και ηχητικές ενδείξεις για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει ήδη το Watch5 ως Samsung wearable. Όλες οι εκδόσεις είναι μόνο Bluetooth και δεν διαφέρουν σε βάρος, μνήμη ή άλλες προδιαγραφές σε σύγκριση με τις εκδόσεις που δεν είναι Golf.

Η Samsung προσφέρει την έκδοση Galaxy Watch5 40 χιλιοστών για 319 £, ενώ η έκδοση 44 χιλιοστών είναι 339 £. Το Galaxy Watch5 Pro Golf Edition κοστίζει 479 £. Όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία στον ιστότοπο της Samsung, ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν στις 26 Ιανουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *