City of Heroes: Επιστρέφει;

City of Heroes: Επιστρέφει;

Η εταιρεία ανάπτυξης Cryptic Studios και ο εκδότης NCSOF κυκλοφόρησαν City Of Heroes το 2004. Εκεί, οι παίκτες μπορούσαν να δημιουργήσουν τους δικούς τους πρωτότυπους χαρακτήρες υπερήρωων και να πολεμήσουν τις κακές δυνάμεις.

Το 2007, η Cryptic μεταβίβασε την πλήρη ιδιοκτησία του City Of Heroes στο NCSOFT. Ο εκδότης συνέχισε το παιχνίδι υπό τη δική του εσωτερική ομάδα ανάπτυξης στο Paragon Studios. Ωστόσο, οι αριθμοί παικτών για το παιχνίδι άρχισαν να πέφτουν. Το 2012, η ​​NCSoft έκλεισε επίσημα τους διακομιστές του παιχνιδιού και έκλεισε τα Paragon Studios.

Το 2019, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ορισμένοι άνθρωποι είχαν ιδιωτική χρήση του City Of Heroes για πολλά χρόνια μέσω μιας βάσης κώδικα που έχει διαρρεύσει. Ο κώδικας έφτασε σε άλλα μέρη του κόσμου, πράγμα που σήμαινε ότι άρχισαν να λειτουργούν ακόμη περισσότεροι ιδιωτικοί διακομιστές για το παιχνίδι.

Ένας από αυτούς τους διακομιστές κλήθηκε City of Heroes: Homecoming. Οι διοργανωτές αυτού του διακομιστή ανακοίνωσαν μια συμφωνία έκπληξη με την NCSOFT που δίνει στον διακομιστή μια επίσημη άδεια για εκτέλεση του City Of Heroes.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *